AMD R7 260x Driver

sedat01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım. Ama driverini nasıl yüklüye'ceğimi bilmiyorum.
Ekran kartım R7 260x hangi seçeneklerini seçeceğimi bilmiyorum AMD Download kısmında. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hangi işletim sistemi için driver arıyorsun kardeşim onuda bir yazsaydın direkt link atabilirim
Lakin izliyecegin yol basit amd supporta girdin
Step 1: Desktop Graphics
Step 2:Radeon R7 series
Step 3:Radeon R7 2xx series
Step 4: işletim sistemini seç atıyorum win8 .1 x64 bit benimkisi
Step 5: Display Results a tıklıyorsun Download sayfası acılıyor buradan latest beta driveri bulup indiriyorsun Geçmiş olsun hadi..

Hangi işletim sistemi için driver arıyorsun kardeşim onuda bir yazsaydın direkt link atabilirim
Lakin izliyecegin yol basit amd supporta girdin
Step 1: Desktop Graphics
Step 2:Radeon R7 series
Step 3:Radeon R7 2xx series
Step 4: işletim sistemini seç atıyorum win8 .1 x64 bit benimkisi
Step 5:Dısplay Results a tıklıyorsun Download sayfası acılıyor buradan latest beta driveri bulup indiriyorsun Geçmiş olsun hadi..
Windows 8.1 64 bit.

Amd nin driver ve indirmeler sayfasına gir ordan step 1 yazan yeri desktop graphics olarak seç step 2 radeon r7 series seç step 3 radeon r7 2xx series seç step 4 te de işletim sistemini seç ve display results a tıkla orda çıkan driverleri yukle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı