AMD R7 265 Assasin's creeed syndicate sorunu

ALONEBOY

Hectopat
Daha fazla  
AMD R7 265 kullanıyorum , İnternet üzerinde ekran kartımın bu oyunu kaldırabileceğine dağir birkaç video izledim ve oyunu indirdim. Oyunu açtığımda ise oyunun ilk kısımındaki kapalı ortamda hiç bir sıkıntı yoktu ama dışarıya yani güneşli bir ortama geçince oyun görüntüyü düzgün veremedi ve oyunun belli bir yerine gelince oyun dondu bir kaç defa açıp kapattım hepsinde aynı yerde dondu. Bu arada ekran kartının vermiş olduğu AMD Gaming Evolved diye bir program var bu program açıkken AC serisinin bütün oyunlarında benzer bir sorunla karşılaşıyordum ama program kapalı iken böyle bir sorun yoktu sizce problemimin sebebi ne olabilir?

Gaming Evolved başarısız bir program. Onu biliyorum. Fakat sorunun kaynağı Gaming Evolved'mı kesin bir fikrim yok. Genede silmenizi tavsiye ederim.

Program oyun esnasında kayıt alırken falan çok işe yarıyor programı silmeden bir çözüm yöntemi tahmin ediyor musunuz?

Sorun Gaming Evolved App ile mi alakalı bilmiyorum açıkçası. Fakat eğer öyleyse Gaming Evolved kullanmadan oyuna giriş yapılabiliyor. Tek bildiğim bu program oyunu yavaşlatıyor. Ve sanırım aklımızda başka fikirde yok. Çektiğiniz videoları yedekleyip programi bir silin isterseniz. Driver güncellemelerini'de yapın. Yeni bir oyun sonuçta. Buna özel fix'ler konulmuş olabilir güncel Amd driver'larının içine.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı