Ürün bu. Yaklaşık olarak Mart'ta aldım ama LYS nedeniyle kullanmaya yeni başladım denebilir. CS:GO yüklediğim zaman 50 FPS civarı aldığımı fark ettim. Ki bu seviyede bir ürün için çok düşük gelmesi sebebiyle driverlarımı güncellemeyi düşündüm. Ekran kartımı manuel güncellediğimde de, auto detect ile güncellediğimde de şunu fark ettim: bilgisayarımın ekran kartımın ismi farklı gözüküyordu. Resimde olduğu gibi. Ayrıca herhangi bir şekilde bu bilgisayarda neden 50 FPS aldığım sorununa çözüm bulamadım. Kafayı yemek üzereyim Her iki sorun için de bir çözüm önerisi olan var mı? Bilgisayarımda R9 365X ekran kartı var, yani bu driver güncelleme olayına girmeden önce bilgisayarın donanım kısmında öyle yazıyordu. Halbuki Mediamarkt'ın sitesinde 265X var diyor.
Mediamarket te ürünü eklerken belki yanlış bilgi vermişlerdir, internete ürünü biraz daha derinlemesine araştır derim. Sonuçta elinde daha yüksek sürümlü bir ekran kartı var her türlü iyi bir avantaj, yanlız oyun içi değerlerini belirtirken Oyunun grafik ayarlarınıda belirtirseniz daha iyi olur.