Merhaba,
Başlıkta belirttiğim iki işlemci arasında kaldım. Ekran kartı olarak 6900XT ile kullanmayı düşünüyorum. Aslında genel oyun odaklı bir bilgisayar kullanımım yok ancak bu işe girişince 6900XT alıp rahatıma bakmak istedim. Bundan dolayı da daha uyumlu vs. çalışabilmesi adına AMD işlemci daha cazip fakat daha güncel olmasından dolayı da Intel işlemci bir tık cazip geldi. Sizin öneriniz nedir? Ve ikisi içinde bir anakart tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Benim düşündüğüm anakartlar şu şekilde;
Intel için.
8×4 pin güç konnektörü ve üst sınıf tasarımı ile maksimum performans için hazır. En yüksek kaliteli bileşenlerle üretilen dijital güç bağlantıları sistminizin en zorlu koşullarda bile akıcı…
Oc yapmam ne ise onu kullanırım yine kf mi seçmeliyim. Kf nin bildiğim tek farkı harici bir gpu olması sanırım ancak ekran kartı olacağı için çok işime yaramaz galiba.
Oc yapmam ne ise onu kullanırım yine kf mi seçmeliyim. Kf nin bildiğim tek farkı harici bir gpu olması sanırım ancak ekran kartı olacağı için çok işime yaramaz galiba.