AMD R7 7800x3D işlemciye Gamepower Skadi 360 square yeterli olur mu?

ardke

Femtopat
Daha fazla  
AMD R7 7800X3D işlemci kullanıyorum fakat sıvı soğutmam yeterli mi, değil mi bilmiyorum. PC’yi topluyalı 2 hafta oldu, ilk hafta gayet düzgün çalıştı fakat son 3 gündür bir anda 70°C’ye çıkıyor sıcaklık, sonra 65-70°C arası takılıyor. Boşta, yüksüz olmasına rağmen sıvı soğutma 2700 RPM’de takılıyor ve bugün ilk ekran kartı çöküşünü yaşadım. Sizin öneriniz nedir arkadaşlar?

1752523941121.jpeg

Sıvı soğutma: Gamepower Skadi 360 Square.

Kasa: Gamepower Warcry Prism modeli, içinde 4 tane dahili fan var.
Yoksa sıvı soğutmayı değiştirmek yerine 3 tane daha fan mı alsam?

1752523941121.jpeg

HWiNFO64 ile sersörleri takip ederek sürece başlamak gerekiyor. Boşta işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz? Sonrasında AIDA64 ile sistem kararlılık testi yapıp (GPU'da dahil) testin 10. dakikasındaki sersör değerlerini paylaşabilir misiniz? Ayrıca kasanızın kurulu halinin fotoğrafınıda paylaşabilir misiniz? İşlemci PBO açık kalmış olabilir. Güç sınırlamasıyla işlemcinin doğal gücü olan 120W'a sınırlamak sorununuzu çözebilir. Sıvı soğutma kötü bir sıvı soğutma değil. Ayrıca 2700 RPM pompa gücü sabit çalışması 7 24 çalışsa bile sorun değil. Eğer ki fan hızlarınız yeterince iyi ayarlanmamışsa bu da ısınma sorunlarına sebep olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı