SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 13 Haziran 2018 #11 Erdemli Erdem dedi: Bilgisayarı hiç sarsmadım, düşürmedim, herhangi bir sıvı dökmedim ve en güncel sürücüleri kullanarak yıllarca oyun oynadım. Zaman zaman termal macununu yenilettirdim, içi temiz. Başka ne sorunum olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Ben de senin gibi özenle kullandığım anakartımı, garanti bitimine 4 ay kala değiştirmek zorunda kaldım. Ne olacağı belli olmuyor. Donanım işi tam bir piyango.
Erdemli Erdem dedi: Bilgisayarı hiç sarsmadım, düşürmedim, herhangi bir sıvı dökmedim ve en güncel sürücüleri kullanarak yıllarca oyun oynadım. Zaman zaman termal macununu yenilettirdim, içi temiz. Başka ne sorunum olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Ben de senin gibi özenle kullandığım anakartımı, garanti bitimine 4 ay kala değiştirmek zorunda kaldım. Ne olacağı belli olmuyor. Donanım işi tam bir piyango.
Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 30 Temmuz 2019 #12 SideWinder dedi: Ben de senin gibi özenle kullandığım anakartımı, garanti bitimine 4 ay kala değiştirmek zorunda kaldım. Ne olacağı belli olmuyor. Donanım işi tam bir piyango. Genişletmek için tıkla... Aslında sadece AMD'nin eski nesil ekran kartlarında bu sorunun olduğunu düşünüyorum.
SideWinder dedi: Ben de senin gibi özenle kullandığım anakartımı, garanti bitimine 4 ay kala değiştirmek zorunda kaldım. Ne olacağı belli olmuyor. Donanım işi tam bir piyango. Genişletmek için tıkla... Aslında sadece AMD'nin eski nesil ekran kartlarında bu sorunun olduğunu düşünüyorum.