mrshinobi Picopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, PC'yi yeni formatladım ama formattan önce kullandığım driverı yüklediğimde bu hatayı alıyorum. Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, PC'yi yeni formatladım ama formattan önce kullandığım driverı yüklediğimde bu hatayı alıyorum. Şimdiden teşekkürler
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #2 Hocam benim işlemci intel, ekran kartı nvidia. Bende yüklerken böyle hata almıştım donanımınızda amd var mı? Artı 0 Eksi
Hocam benim işlemci intel, ekran kartı nvidia. Bende yüklerken böyle hata almıştım donanımınızda amd var mı?
KS KS mrshinobi Picopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 12 taklalı Bmw E60 dedi: Hocam benim işlemci intel, ekran kartı nvidia. Bende yüklerken böyle hata almıştım donanımınızda amd var mı? Genişletmek için tıkla... yo ekran kartı amd zaten ve auto detect ile kurmayı denedim yine aynı hatayı verdi Artı 0 Eksi
12 taklalı Bmw E60 dedi: Hocam benim işlemci intel, ekran kartı nvidia. Bende yüklerken böyle hata almıştım donanımınızda amd var mı? Genişletmek için tıkla... yo ekran kartı amd zaten ve auto detect ile kurmayı denedim yine aynı hatayı verdi