AMD R9 270X İçin 400W PSU ve i5 650 İşlemci Yeterli mi?

Daha fazla  
Elimde özelliklerini belirttiğim çok eski bir bilgisayar var. Arkadaşım yakın zamanda kendi bilgisayarına bir GTX 1050Ti aldı ve elindeki R9 270X'de ortada kaldı. Bana gönderir misin diye rica ettim ve göndereceğini söyledi. Fakat birkaç şüphem var. Bu bilgisayara bu kart sıkıntı çıkarır mı? İşlemcim besleyebilir mi? PSU yetersiz olur mu?
Sistemim:
Anakart: Gigabyte H55M-UD2H DDR3
İşlemci: Intel Core i5 650 3.20 GHz
RAM: 2x2 DDR3 666MHz
Ekran Kartı: ATI Radeon HD4650 1 G DDR 3 128 bit
PSU + Kasa: Asus Vento TA-K52 400W

İşlemcinin yetersiz kaldığı birçok yer olacaktır. Ancak bu sistemde sorun olacağı anlamına gelmez. Verim alamayabilirsiniz. Sisteminizin oyunlara hazır olması için yalnızca ekran kartından daha fazlasına ihtiyacınız var.
Zaten bende farkındayım bu olayın ama bu bilgisayara daha da yatırım yapılacağını düşünmüyorum çünkü yaza kadar zaten güncel bir sistem toplayıp alacağım için sadece beni bu yaza kadar idare etsin diyorum. Belki tam verim alamayabilirim doğrudur fakat 400W PSU yeter mi bu karta?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı