Amd R9 270x Toxic Grafik Problemleri

Snackhead

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynarken aynı bu şekilde grafik sorunları oluyor neden acaba ??

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada sistemim ;

Oyunda olmadığın zaman veya başka bir oyunda da yapıyorsa donanımsal sorun. Eğer yapmıyorsa oyun ile alakalı gözüküyor.
Monitör kablolarını kontrol et, ramleri çıkart temizle doğru yere tak, ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et ve sıcak ise macun yenilemesi yap.
Çözüm olmaz ise yukarıda dediklerim, ekran kartını başka bir slotta tekrar dene.

Aynısı benim eski ekran kartımda oluyordu, bu hata sadece league of legends'de meydana geliyordu. Defelarca format attım ümidi kesmisdim, rastgele bir gün pc'yi win 8 yapayım dedim. Sorunum ortadan kalkmıstı.

Çoğu oyunda oluyor bu sorun daha alalı 1 hafta oldu kasayı

Çoğu oyunda ise, yukarıda dediğim gibi donanımsal yeni ise garantiye gönder kontrol etsinler. Hasarlı ürüne rastlamış olabilirsin.
Murat hocam aynı sıkıntı bendede mevcut, garantiye gitti ürün. Ürününüz ayrıntılı bir şekilde denenmiş ve incelenmiştir, bir soruna raslanmamıştır. Diye geri gönderildi, aynı sorunlar halen mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…