AMD R9 280X mi Nvidia GTX770 daha kaliteli ve perfonmaslı?

Hangisi daha kaliteli ve perfonmanslıdır.

• AMD R9 280X

Oy: 15 57,7%
  • NVİDİA GTX770

Oy: 11 42,3%

• Oy verenlerin toplamı
    26
AMD kartlarda ısı ve ses sorunu kulaktan dolma bilgidir. Şuan kadar ses veya ısı sorunu yaşamadım. Kasanın havalandırması kötü ise her ekran kartı ısınır. İnternetten yük altındaki ısı ve ses değerlerine baktığınız zaman 280x ile 770 çok yakın değerlere sahip. Bu bağlantıdan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. AnandTech | The Radeon R9 280X Review: Feat. Asus & XFX - Meet The Radeon 200 Series

Ben baktım MSI GTX 770 811 Tl yakınımın bütçesini biraz aşıyor gibi. 54 tl daha fazla ama hakikatten bu kart R9 280x'ten daha mı kaliteli. Yakınım için önemli olan
1-sessiz çalışması
2-uzun ömürlü kullanılması
3-(Sıcaklığa derece-derece bakmaz sıcaklık programlarını bile kullanmıyor.) **Ancak kartın ısınması ömrünü ve elektrik kullanımı arttıracağından serin ve aşırı ısınma yapmayan bir kart tercih etmek istiyor.

Asus gtx 770 en iyi seçim olur bu özellikleri arıyorsanız @Alpi350

Edit: MSI ile fiyat farkı çokmuş. MSI tercih edin 770 modelleri arasından.

Kardeşim ben bütçeme göre hareket ettim 2 kartta iyi aralarında çok fark yok Powercolor R9 280X kullanıyorum ne ısınma ne ses maksimum ölçümüm 82 oldu şu ana kadar BF4 te 70-74 arası gidip geliyor oyun esnasında bu kartlar kaliteli gönün rahatlıyla alabilirsiniz bütçem olsaydı GTX770 alırdım ama herşey bütçeye bakıyor 2 kartta da sorun yok fiyatına göre tercih edin.

@JoyToyMe kardeşim bu bahsettiğin olay oyunlarda karttan gelen hafif cızırtı sesimi oluyor? eğer oysa bende oluyor,fakat zaten oyunun kendi sesi açık oldugundan sesi duymuyorum bile. eğer alacak arkadaşta öyle düşünüyorsa takmasın kafaya fazla

@Enrico Berti bu cızırtının hafif olduğu söylenemez. Duyulduğunda çok sinir edici bir sesitr. Ancak dediğiniz gibi sesi hiç kapatmadan full oyun oynuyorsanız duymayacağınız için sıkıntı olmaz.

@Enrico Berti bu cızırtının hafif olduğu söylenemez. Duyulduğunda çok sinir edici bir sesitr. Ancak dediğiniz gibi sesi hiç kapatmadan full oyun oynuyorsanız duymayacağınız için sıkıntı olmaz.
Bu cızırtı AMD kartında mı var. Ayrıca oyun dışında film falan izlerken nette dolaşırken de mevcut mu?

Bu cızırtı AMD kartında mı var. Ayrıca oyun dışında film falan izlerken nette dolaşırken de mevcut mu?
Nvidia kartlarda' da olabilir sadece AMD de yok anlayacağın, eğer AMD alacaksan asus tan uzak dur derim. Ses sadece oyunlarda çıkar eğer 60FPS ye sabitlersen ses kayboluyor.

dostum zaten sadece oyunlarda böyle bir ses mevcut. başka zaman bana denk gelmedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…