AMD R9 290 Crossfire

mehmetelmas

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar marhaba, referans 290 kullanıyorum bir tane daha eklemek istiyorum sizce mantıklı mı? Aşağıda sistemi mi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim. Anakartın ikinci PCI portu 8x bu sıkıntı yaratır mı? 2. kartı eklersem sizde fsp artar mı yoksa tam tersi bir durum oluşabilir mi?

I7 4790K
Gigabyte z97x SLI
Ati 290 Referans
8gb 1600mhz Ram
750W 80 Bronz

Teşekkür ederim. Merak ettiğim şu, şu anda 1080 kullanıyorum ve 3-5 ay sonra 1440p monitör almak istiyorum. Ben şimdi 290x2 yaparsam yeterli olur mu? İkinci sorum şu, sonuçta yeni ati ekran kartları gelecek belki de adı 300 serisi olacak. Ben 2x290 yaparsam 300 serisini es geçebilir miyim? 300 den sonra gelecek seriye kadar bu bu sistem beni götürür mü? Biraz fazla uzun vadeli oluyor gerçi :D

o ekran kartı 1080p ve 1440p altından kalkacak bir kart o yüzden 4k çıkmayacak iseniz gereksiz sorunuza gelirsek fps artışı olur ama 100%100 olmaz %80 veya %65 civarı olur yani kullandığınız uygulamaya bağlı iyi günler

Aslında mantıklı da uzun zamandır Ati kullanıyorum. İşlemcide de intel'e yeni geçtim. Ati ile devam etmek istiyorum. Atiyi seviyorum diyebilirim :) Teşekkür ederim bilgiler için.

1080P kullanmaya devam ederseniz boşuna almayın derim. Ancak dediğiniz gibi 1440P'ye geçerek x2 çoğu oyunu highta güzel performanslarla oynatır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı