AMD R9 290 Hangi Modelini Almalıyım?

R9 290 serisinden en iyi olanı "PowerColor R9 290 PCS+"dir. Gerek soğutma, gerek performansı ile gerçekten göz dolduran bir karttır.

PowerColor R9 290 PCS+ ile Sapphire R9 290 TRI-X'i karıştıranları anlıyamıyorum. PowerColor daha üstün soğutucu özelliği ve buna rağmen kısa bir karttır. Performans olarakta 1-2 FPS önde seyretmektedir.

Powercolor PCS+ tam f/p kartı ama stoklarda yok malesef.Tri x almaktansa biraz daha koyup Vapor X alınması daha mantıklı bence.

Malesef. Bende 3 gün önce aldım.

Soğutma yönünden Sapphire R9 290 TRI-X 2 derece daha soğuk bizzat test etmişliğim var. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Performans olarak PCS+ 2 Fps fark ediyor.

Malesef. Bende 3 gün önce aldım.

Soğutma yönünden Sapphire R9 290 TRI-X 2 derece daha soğuk bizzat test etmişliğim var. Yanlış bilgilendirme yapmayın. Performans olarak PCS+ 2 Fps fark ediyor.
Yanlış bilgilendirme yapmıyorum, yönetici arkadaşlarımız bile PCS+ daha iyi soğutma olduğunu kanıtlamışlar. İncelemenizde PCS+ kullandınızmı bilmiyorum fakat yönetici arkadaşlarımıza göre PCS+'e, TRI-X'e göre daha soğuk bir karttır.

Bizzat kendim ve Tomshardware sitesinde yapılan incelemelere göre Sapphire R9 290 TRI-X 2 derece daha soğuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…