AMD R9 290 için hangi amd işlemci serisi seçilmeli?

Yeni konu açın fakat bir kaç tavsiyede vereyim yinede. AM3 hiç düşünmeyin. Güncellik her zaman iyidir ki FX serisi hep baş belası olmuştur. Ryzen almanı tavsiye ederim. Bu arada konuya hortlamışsınız eski bir konu.

yeni konu nereden nasıl açarım bilmiyorum kardeşim bu parçaları yakın zaman da almam lazım knu hakkında bilgili arkadaşların tecrübesinden faydalanabilirsem güzel olacak ..

Masaüstü Bilgisayar bölümüne gel. Bu video yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yeni konu nereden nasıl açarım bilmiyorum kardeşim bu parçaları yakın zaman da almam lazım knu hakkında bilgili arkadaşların tecrübesinden faydalanabilirsem güzel olacak ..
Sorman bile hata. X370+1700 al. 9590'ın 2 katına yakın işlem gücü vardır.

Benim profil resmimi calmissin .

Kardes @Recep Baltaş FX serisi islrmci almanin mantigi yok dedi neden hala goz boyayan "8 Çiğdem" ve "4 Çigoherz"e kaniyorsunuz? Ama Ryzen serisi gercekten basarili. R7 1700 al tabii ki de. R7 1700 ile FX9590 arasindaki farki anlatmaya daglar bile yetmez. Kisaca FX serisi cop, Ryzen iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…