AMD R9 290X mi Nvdia GTX 980 mi?

Furkan3838

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ekran kartı arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

1-Saphirre amd r9 290x vapor-x tri-x
2-Asus nvdia gtx 980 rog stric oc

Amd r9 290x in başka markası da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 980 daha iyi bir kart. Muhtemelen R9 290x kartın belleği 8gb olduğu için ilgini çekti. Önemli olan bellek değil teknolojidir Gtx 980 daha üst seviye bir kart.

Gtx 980. Nvidia bu 9xx serisi kartlara güncelleme desteği vereceğinden ve şüphesiz Nvidia'nın yazılım avantajından GTX980 derim

Tamam peki gtx 980 hangi markasını almalıyım yada 980 ti mi almalıyım son olarak amd r9 300 serisimi

R9 290X'in rakibi GTX 970'dir 980 ile kıyaslanmamalı bile henüz AMD tarafında 980'in bir rakibi yok. Bence biraz daha bekleyin 980 Ti alın ama önce referans kartların piyasadan kalkıp markaların kendi soğutmalı kartları çıktığı zaman alırsınız şu an referans kartlar var piyasada.

Vatanda 980 ti vardı ama r9 300 serisini beklesemmi

Onlar referans kartlar bekleyin düzgün soğutmalı kartlar çıksın 3xx serisinide bekleyebilirsiniz ama ben olsam 980 Ti tercih ederdim performansı gayet iyi Titan X'e kafa tutuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…