KS KS D Deniz K. Ziyaretçi 7 Nisan 2014 #11 Cem Gürel dedi: PCS+'nın soğutması daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Bir de powercolor ın hızı ufak bir farkla daha hızlı diye duydum. Xəyal dedi: R9 290X alın. Genişletmek için tıkla... Hangi marka alayım?
Cem Gürel dedi: PCS+'nın soğutması daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Bir de powercolor ın hızı ufak bir farkla daha hızlı diye duydum. Xəyal dedi: R9 290X alın. Genişletmek için tıkla... Hangi marka alayım?
Cem Gürel Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 1.618 7 Nisan 2014 #12 Olabilir, bu arada PowerColor ile ilgili sorun varsa PCS+ kullanan arkadaşlar mevcut forumda. Yeni konu açıp sorabilirsin.
Olabilir, bu arada PowerColor ile ilgili sorun varsa PCS+ kullanan arkadaşlar mevcut forumda. Yeni konu açıp sorabilirsin.
KS KS D Deniz K. Ziyaretçi 7 Nisan 2014 #13 @Haluk Sekendiz ve @Recep Baltaş sizlerin de görüşünüzü alabilir miyim lütfen? Oylamada PCS+ ile TWIN FROZR ilk sırada neden twin frozr seçtiniz ankette twin frozrı seçen arkadaşlar?
@Haluk Sekendiz ve @Recep Baltaş sizlerin de görüşünüzü alabilir miyim lütfen? Oylamada PCS+ ile TWIN FROZR ilk sırada neden twin frozr seçtiniz ankette twin frozrı seçen arkadaşlar?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Nisan 2014 #14 MSI daha kaliteli olduğu için. Bak genç. Kutay mısın, Deniz misin nesin bilmiyorum ama insanların vaktini, hayallerini buraya yazarak harcama. 6 tane farklı hesap açıp milleti çapraz sorguya çekiyorsun. Hoş değil.
MSI daha kaliteli olduğu için. Bak genç. Kutay mısın, Deniz misin nesin bilmiyorum ama insanların vaktini, hayallerini buraya yazarak harcama. 6 tane farklı hesap açıp milleti çapraz sorguya çekiyorsun. Hoş değil.