AMD R9 300 serisi ekran kartları

BaDeL

Megapat
Katılım
5 Aralık 2014
Mesajlar
630
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Muhasebe
2015'in 2. çeyreğinde geleceği söylenen AMD R9 300 serisi ekran kartları az güç çok performans vaad ediyor. Tıpkı Nvida Maxwell teknolojisi gibi. Böyle olursa GTX900 serisini geçip yeniden liderliğe oturur ekran kartlarında. Fiyatları yine F/P olursa çok ama çok tutulur.
Sizin fikriniz nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R9 3xx serisinin çok performanslı olacağı söyleniyor ama, güç tüketimi de GTX 9xx'e göre daha çok olacak. Bu arada konuyu açma amacınız nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu hakkında bilgi sahibi olanların fikirlerini öğrenmek ve ne zaman piyasaya çıkacağını öğrenmek için.
 
Az guc tuketmeyecek. AMD su an kas gucune yogunlasiyor ve HBM bellekler ile muhtesem performans vaad ediyor. Sivi sogutma ile sogutulacak olan modeller yuksek guc tuketecek ve pahali olacak.
 
O zaman GTX900 serisi az güç tüketmiyle daha ön planda durur. 5 FPS kayıp olur ama arada 150W TDP farkı olur. Isınma problemi ve elektrik faturası derdi az olur.
 
Sıvı soğutma ile soğutulan bir kartta nasıl bir ısı problemi bekliyorsunuz? Aradaki farkın 5 FPS olacağına nereden karar verdiniz?
 
Hepsi sıvı soğutma ve aynı olmuyacaktır galiba. Model model kıyaslarsak ona göre düşünüyorum. Kesin açıklamaları AMD yapacak tabi bunlar varsayım.
 
En ust model sivi sogutma olarak gelir, digerleri belirsiz

Performans olarak 900 serisi ezilecek, ona kanaat getirin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…