AMD R9 380 nasıldır?

Head

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi R9 380 önerir misiniz ?
Açıkçası AMD ekran kartlarinda araştırdığıma göre driver sorunu çeken çok ve bu yüzden içim pek rahat değil.
Bu yüzdende bi sorayım dedim.
Önerir misiniz ? Ve AMD de driver sorunu hakikaten cokmu sıkıntı yaratıyor ?
Eğer yaratmaz derseniz ayın 17 sinde alacağım.(Sabredemiyorum eğer sabredebilirsem rx480'i bekleyeceğim)
Dediğim gibi AMD driver konusunda o kadar sıkıntılı ise GTX 960 alacağım.
Siz ne dersiniz ?
Not: Bütçem 800-850 TL (En fazla bu.)

Eskiden sürücüleri kötüydü ama şimdi Crimson isimli yeni bir sürücü çıkardılar, artık daha iyi. RX480'i öneririm.

Eskiden sürücüleri kötüydü ama şimdi Crimson isimli yeni bir sürücü çıkardılar, artık daha iyi. RX480'i öneririm.
Yani alsam optimizasyon sorunu falan yaşar mıyım ? Ve r9 380'i önerir misiniz ?

İyi bir ekran kartı ama RX 480'i beklemenizi şiddetle tavsiye ederim.

İyi bir ekran kartı ama RX 480'i beklemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Şuan bendeki ekran kartı gt 420. Hiç idare falan etmiyor o yüzden Sabredemiyorum. Ama bekleyebilirsem bekleyeceğim. AMD'nin driver sıkıntısı sizce nasıl ? sıkıntılı mı ? Yoksa alınabilir mi ?

Şuan bendeki ekran kartı gt 420. Hiç idare falan etmiyor o yüzden Sabredemiyorum. Ama bekleyebilirsem bekleyeceğim. AMD'nin driver sıkıntısı sizce nasıl ? sıkıntılı mı ? Yoksa alınabilir mi ?
Artık AMD'de o sıkıntı kalmadı içiniz rahat olsun. Bence bekleyin çünkü beklemenize değecek. AMD çok iyi bir atılım yaptı bu ekran kartı ile. Zaten beklemişsiniz bekleyeceğiniz kadar biraz daha sabredin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…