Ben o mesajı bu metine istinaden yazdım. Evet resmi görmemiştim, aldığın sıcaklık ve FPS gayet güzel. Amma velakin senin kullandığın kart 512 bit yanlışım varsa düzelt. Ekran kartları yeni teknolojide bit daha düşük tutuluyor ve işlemci hızı ve bellek hızı yükseltiliyor. Senin underclock yapmanla yeni sistem kartlarında yapılması arasında büyük bir uçurum olur. Ben ekran kartını yakarsın anlamında demedim ekran kartlarında frekans ve voltaj ile oynandıktan sonra standart olan sorun frekans ve voltaj dalgalanması genelde BIOS modlamadan sonra hatta zaman zaman kimisinde afterburnerda yapılan işlemlerden sonra bile görülmektedir. Sonuçta ne gelişi güzel voltaj nede frekans verilmiyor bu açıdan söyledim. Ve senin yaptığın CrossfireX değil Crossfire bilgin olsun. Underclock yapmaktansa undervolt daha mantıklı sonuçta her kart için geçerli birşey ve ısınma sorununa gelince fanı manuel ayarlamak sıcaklıkların düşmesine yardımcı olur. OverdriveNTool programı ile ayarlayabilirsin istersen frekanslarada ince ayar yapabilirsin.