AMD R9 390 ve 390X incelemeleri Nerede Kaldı?

Serkan Doğan

Megapat
Makaleler
66
Yer
İstanbul
AMD facebook sayfasında Technopat'ın yapmış olduğu
AMD APU Sistemlerde Belleğin Performansa Etkisi - Technopat
AMD A8-7650K ve R7 240/250 Dual Graphics Performansı - Technopat
Videoları paylaştı.
Bende dedim ki bu videoların yerine R9 390 ve 390x kartların incelemesini görsek güzel olmaz mı AMD dedim.
Onlarda kartları Technopat'a yolladıklarını söylediler.
Acaba R9 390 ve 390x incelemesi ne zaman yayınlanacak? Kartlar çıkalı 1 ay oldu ve daha sadece 380 incelemesi var. Acaba bilgilendirme yapabilir misiniz?
@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bende merakla bekliyorum. Birde incelemeden sonra oyun testleri olsa da fena olmaz veya GTX 970 vs GTX 980 ile karşılaştırma

R9 390X'te farklı soğutmalara sahip üretici modellerinin incelemeleri olacak. Yani birden çok inceleme olacak, doğrudur.

R9 390 ve Fury modelleri ise henüz test için elimize ulaşmadı. Yurtdışından, direkt lansmanından kendim getirecektim ama Almanya için vize işlemleri yetişmedi malesef ve ilk parti örneklerden edinemedim. Sonrasında başka bir konuda teknik bir seminer için İngiltere'ye gittim, Avrupalı ve Amerikalı teknoloji yayınları ile de konuştum, pek çoğu halen incelememiş durumda, dolaşım devam ediyor ama sayı ufak ufak artıyor.

Fiji'li modellerin ve 300 serisinden diğer modellerin normal yollardan bize ulaşması da sadece biraz zaman alacak. Zararı yok diyoruz zira Windows 10 ve DX12, muhtemelen uygun DX12 oyun örnekleri de çıkmış olacak.

Bu esnada bolca yeni video rehber ve inceleme, ilk bakış hazırlama imkanımız oldu ancak bunların bir kısmını prosedür gereği yeni ürün ve teknolojilerin resmi çıkış ve açıklanma tarihlerinde yayınlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…