oxymoron Hectopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 101 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar Ağustos sonuna kadar R9 280 üzeri kart alanlara belli oyunlar içerisinden seçeceği 3 oyunun koduna bedava sahip olabiliyormuş. Ben kartımı vatandan aldım acaba kodu nasıl edinebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2014
Arkadaşlar Ağustos sonuna kadar R9 280 üzeri kart alanlara belli oyunlar içerisinden seçeceği 3 oyunun koduna bedava sahip olabiliyormuş. Ben kartımı vatandan aldım acaba kodu nasıl edinebilirim?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #2 Vatan Bilgisayar ile iletişime geçmelisin, eğer kampanya ülkemizde geçerliyse sana kodu verirler.
oxymoron Hectopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 101 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2014 #3 Silinen üye dedi: Vatan Bilgisayar ile iletişime geçmelisin, eğer kampanya ülkemizde geçerliyse sana kodu verirler. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırınca cevabı bulmuştum yinede teşekkürler. Mail atmam gerekiyormuş.
Silinen üye dedi: Vatan Bilgisayar ile iletişime geçmelisin, eğer kampanya ülkemizde geçerliyse sana kodu verirler. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırınca cevabı bulmuştum yinede teşekkürler. Mail atmam gerekiyormuş.