AMD R9 Fury ve R9 Nano Çıkış Tarihleri ve Fiyatları?

Lawyer23

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir önceki açtığım konuda 970 ve 390 arasında kaldığım biraz beklemeye karar verdiğimi söylemiştim. Şuan iki kartdan da biraz soğuduğumu söyleyebilirim.

R9 Fury çıkış tarihi 14 Temmuz ve fiyatı da Fury X'den 100 dolar daha ucuz diye bir haberde okumuştum ama tam emin değilim. Sizce Türkiye'ye nasıl bir fiyattan girer? Birde 14 Temmuz'da eş zamanlı olarak Türkiye'ye gelir mi biraz daha zaman mı alır satışa sunulması?

R9 Nano ise fiyatı hakkında bir bilgi bulamadım maalesef, bulan bilen dolar olarak da olsa bilgilendirirse beni çok memnun olurum. 970'e rakip olarak çıkacağını bildiğim için uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum ama Türkiye'ye nasıl bir fiyattan gelir yine bende ki merak konusu.

390 almak için çaba sarfettim baya ama sonuç olarak 200 serisinden bir farkı yok biraz bellek koyup biraz ısıtıp öyle bir fiyattan almamızı bekliyorlar. Fury serisinde ama iyi işler çıkarttığını düşünüyorum AMD'nin. En azından 980 fiyatlarında indirime sebep olabilir diye düşünüyorum. Technopat'da da yapılan Nvidia üst segment kartlarında Avrupa'da indirime gideceği haberi, sizce ne zaman yapılır Türkiye'ye ne kadar yansır görüşlerinizi almak isterim.
Son olarak bu konu 970 vs 390'a dönmesin lütfen. Ben o konu hakkında yeterince araştırdım yeterince düşündüm fazlasıyla da konuşuldu forumda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı