Amd Radeon 20.1.3 mü Adrenalin 2020 Edition 20.2.1 mi daha performanslı?

Şuan 20.1.3 var yarın 20.2.1 yükleyeceğim. Performans farkı olacağını sanmıyorum.
Ben 20.2.1 sürücüsünü kaldırdım fps düşüşleri yaşadığım için. Şuan 20.1.3 sürümündeyim hiç bi sıkıntı yok. Sana tavsiyem hiç bulaşma o sürücüye bazı kişilerde aynı sorunları yaşamış.

Uyardığın için teşekkür ederim. Ayarını bozdum Radeon ile ekran kaydı alamıyorum o yüzden full kaldırıp yükleyecektim. 20.1.3'ü yüklerim artık.

Uyardığın için teşekkür ederim. Ayarını bozdum Radeon ile ekran kaydı alamıyorum o yüzden full kaldırıp yükleyecektim. 20.1.3'ü yüklerim artık.
Rica ederim dostum. Ben 20.2.1 sürümünü kullanırken gta 5 yüksek ayarlara çekeyim dedim 30 ,28 fps ye kadar düştü fps bi türlü sabit kalmıyordu. 20.1.3 sürümünü indirdim max 45 35 fps arası değişiyor. Tabi bazı kişiler hiç sorun yaşamadan kullanıyor , fakat bazı kullanıcılar sorun yaşamış aralarında bende varım.

2019 nisan ayında ekran kartı sürücüsü yüklemiştim. mis gibiydi. şimdi onu silip yeni çıkan amd software adrenalin edition 2020 yükledim , yüklemez olaydım. en dandik oyunda laptop 70-80 derecede yanıyor adeta. çözümü var mı arkadaşlar? eski sürücümü de yükletmiyor bana güncel olana yönlendiriyor.

Kankam oyun içindeyken 70 ,80 derece çok normal hatta oyun için serin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…