AMD Radeon 2020 eski sürümlerden daha az performans veriyor. Birçok oyundan soğudum. Resmen oyunculuğumu bir kenara attım. Yok mudur bunun bir çözümü? Bari eski sürümlere dönmeme yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.
Sİstem: İşlemci: i3-6006U Ekran kartı: Dahili: Intel HD Graphics 520 Harici: AMD Radeon 530 RAM: 4 GB 2133MHz Windows 10
AMD Radeon 2020 eski sürümlerden daha az performans veriyor. Birçok oyundan soğudum. Resmen oyunculuğumu bir kenara attım. Yok mudur bunun bir çözümü? Bari eski sürümlere dönmeme yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.
Sİstem: İşlemci: i3-6006U Ekran kartı: Dahili: Intel HD Graphics 520 Harici: AMD Radeon 530 RAM: 4 GB 2133MHz Windows 10
Ya yeni WHQL Sürücü çıkana kadar bekleyin yada DDU programı ile sürücüyü silip eski bir sürümü kurun .
DDU ile alakalı youtube üzerinde birçok video var .
DDU ile eski sürücüyü silip temiz kurulumla yeni sürücüyü kurmanı tavsiye ederim. Eski yeni tüm sürümleri kullandım hiç bir problem yaşamadım. İlla eskiye döneceğim diyorsan yine DDU ile sil önce.
DDU ile eski sürücüyü silip temiz kurulumla yeni sürücüyü kurmanı tavsiye ederim. Eski yeni tüm sürümleri kullandım hiç bir problem yaşamadım. İlla eskiye döneceğim diyorsan yine DDU ile sil önce.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Ekran kartın giriş seviye, bence arkadaşın önerdiği 19.9.2 sürücüsünü indir. Şuan güçlü kartlarda da sorun olduğu söyleyenler var. Biraz zaman daha geçsin sonra günceli kullanırsın.
Ben de 2020 geçmiştim ama beraberin de sıkıntılar da baya getirdi ben de DDU ile silip temiz bir kurulum yaptım 19.9.2 yi tekrar kurdum önceden de bunu kullanıyordum