AMD Radeon 21.6.1 Sürücüsü Nasıl?

Gameover06

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 21.6.2 çıkmış güncelleyen var mı?
Stabil çalışıyor ise ben de güncelleyeceğim. Sürekli WattMan hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 21.6.2 çıkmış güncelleyen var mı?
Stabil çalışıyor ise ben de güncelleyeceğim. Sürekli WattMan hatası alıyorum.

Şu anda sürüm opsiyonel. Yani hata alma olasılığınız daha yüksek. WHQL sürüm olduğunda geçebilirsiniz. Şimdi DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve WHQL sürümünü kurun.

1624987474527.png

Şu anda sürüm opsiyonel. Yani hata alma olasılığınız daha yüksek. WHQL sürüm olduğunda geçebilirsiniz. Şimdi DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve WHQL sürümünü kurun.

Eki Görüntüle 1089644
Sürümüm zaten WHQL dostum sadece 2021 den sonraki sürümlerde sürekli sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik hatası veriyor. WattMan ayarlarıyla oynadım olmadı Chipset güncelledim olmadı format attım düzelmedi tek çözümü eski Driver kurmak ama ben eski bir sürüm kullanmak istemiyorum çözümünü biliyorsan yardımcı olabilir misin?

Sürümüm zaten WHQL dostum sadece 2021'den sonraki sürümlerde sürekli sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik hatası veriyor. WattMan ayarlarıyla oynadım olmadı chipset güncelledim olmadı format attım düzelmedi tek çözümü eski driver kurmak ama ben eski bir sürüm kullanmak istemiyorum çözümünü biliyorsan yardımcı olabilir misin?

Yeni konu açarak sorabilirsiniz. Başka bir çözüm önerim yok benim.

Hocam 1 yıl boyunca hiçbir WattMan problemi yaşamadım, artık bazen günde 2 3 kez tekrarlayan bazen 2 3 gün boyunca hiç olmadan bu lanet hatayı alıp duruyorum. Ben de 21.6.1 WHQL olduğu için geçtim, umarım çare olur. Ekran kartım Sapphire Pulse RX 5700XT.
Acaba bunun gerçekten bir çözümü yok mu? Sıcaklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. Adana'da yaşadığım için burada hava çok sıcak bazen kart 75 80'lara kadar çıkıyor. Geçtiğimiz kışta böyle bir problem yaşamamıştım, geçtiğimiz yazda da ilk aldığım aylarda yaşamadım. Hiçbir ayarımı değiştirmediğimi de söylemeliyim, bir ayarla alakalı değildir herhalde.

Hocam 1 yıl boyunca hiçbir WattMan problemi yaşamadım, artık bazen günde 2 3 kez tekrarlayan bazen 2 3 gün boyunca hiç olmadan bu lanet hatayı alıp duruyorum. Ben de 21.6.1 WHQL olduğu için geçtim, umarım çare olur. Ekran kartım Sapphire Pulse RX 5700XT.
Acaba bunun gerçekten bir çözümü yok mu? Sıcaklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. Adana'da yaşadığım için burada hava çok sıcak bazen kart 75 80'lara kadar çıkıyor. Geçtiğimiz kışta böyle bir problem yaşamamıştım, geçtiğimiz yazda da ilk aldığım aylarda yaşamadım. Hiçbir ayarımı değiştirmediğimi de söylemeliyim, bir ayarla alakalı değildir herhalde.

Hocam maalesef ben de uzun zamandır bu hatayı alıyorum. 21.6.1 sürümüne geçmedim hala, sizde sorun çözüldü mü? Ayrıca sıcaklıklar ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ekran kartım 70 dereceyi geçmiyor ama oyun ortasında şak diye gidiyor, ne yaparsam yapayım sorunu çözemiyorum. Bazı zamanlar bende de aylarca olmayıp sonrasında da "hop tekrardan ben geldim" der gibi karşıma çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı