AMD Radeon 25.11.1 WHQL Sürücüsü Yayınlandı

Oyun oynarken FPS yüksek oluyor ama akıcılık 30 FPS gibi gözüküyordu, o sorunu düzeltmişler mi? Deneyen biri söyleyebilir mi? ( RX 9060 XT ekran kartında yaşıyorum bu sorunu).

Hocam yüklediniz mi bende de aynı sorun vardı 25.10.2'de düzeltmişler mi?
Edit: Yükledim denedim yine devam ediyor sorun mecbur 25.9.2'ye geri döneceğiz.

Son düzenleme:
Hocam yüklediniz mi bende de aynı sorun vardı 25.10.2'de düzeltmişler mi?
Edit: Yükledim denedim yine devam ediyor sorun mecbur 25.9.2'ye geri döneceğiz.

Hocam ben bu aralar bilgisayarı açamıyorumda 25.10.2 değil, 25.11.1'den bahsediyorum, onun dışındaki sürümlerde bu sorun devam ediyordu hatırlıyorum.

Sürekli çökme yaşıyorum. DDU ile sayısız kez silip tekrar yükledim. 7800XT ekran kartında yaşayan başka kişi var mı? Bilgisayar kilitleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli çökme yaşıyorum. DDU ile sayısız kez silip tekrar yükledim. 7800XT ekran kartında yaşayan başka kişi var mı? Bilgisayar kilitleniyor.

Bundan önce hangi sürümü kullanıyordunuz? Aynı sorun var mıydı?

Bundan önce hangi sürümü kullanıyordunuz? Aynı sorun var mıydı?
Bir önceki sürümde yaşamıyordum sadece bir kez olmuş ondan önceki sürümde de oluyormuş ancak şu anda BIOS sıfırlayıp ayarlarımı geri yüklediğimde sorunum çözüldü gibi.

Yanlış bilgi
Bende şimdi kuruyorum, arka planda internette gezerken ekranda yırtılmalar oluyor sürekli. Umarım bu sürümde düzelir.

O sorun AMD'den kaynaklı degıl Windows'un kendısınden kaynaklı. In place repaır yaparsan yanı arastır temellı cozuluyor. Bayağı ugraslar sonucunda buldum ve ıse yararıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…