AMD Radeon 25.3.1 WHQL sürücüsü yayınlandı

Bende işlem öncesi hem DDU hem AMD Cleanup ile kaldırıp kurdum 2 defa fakat sorun devam etti.

RX 6600 ile GTA 5 Enhanced'de Ray Tracing açıkken 45-50FPS alıyordum şu an 85-80FPS alıyorum ya oyuna iyi bir optimizasyon yapmışlar ya da Ray Tracing performansını bayağı arttırmışlar.

Hocam işlemciniz ve oyunun grafik ayarları nedir? Bende aynı karta sahibim daha dün güncelleyebildim denemeye zamanım olmadı o yüzden soruyorum.

Hocam işlemciniz ve oyunun grafik ayarları nedir? Bende aynı karta sahibim daha dün güncelleyebildim denemeye zamanım olmadı o yüzden soruyorum.

Kurmayın hocam sistemim RX6600, R5 5500 600watt PSU, 2 adet 8 GB RAM 3200MHz şu ana kadar 4 tane AMD GPU kullandım ve hayatımda ilk defa bu driver yüzünden 3 tane oyunda WattMan yedim.

Oyunun grafik ayarları nedir?

Ray Tracing High'da geri kalan ayarlar en yüksekteydi anti alising 4X FSR3 quality.

Hocam WattMan yediğiniz oyunlar neler? Ben bu zamana kadar WattMan yemedim bu kartla.

RX 6800 XT kullanıyorum geçmeli miyim?
Şu anki driverim 24.12.1

7000 serisine ayıp oldu ya, keşke 7700xt yerine 6800xt toplasaydım. Allah 7000 serisi kullanıcılarına sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…