AMD Radeon 25.9.2 (İsteğe Bağlı) Sürücüsü Yayınlandı

Makaleler
26

Öne Çıkanlar​

• Yeni Ürün Desteği
    • AMD Radeon™ RX 7700
  • Yeni Oyun Desteği
    • Dying Light: The Beast
  • Düzeltilen Sorunlar ve İyileştirmeler
    • Godot Engine dayalı oyunları Vulkan ile oynarken bozulmalar meydana gelebilir.
    • Radeon™ RX 9070 serisi grafik ürünlerinde Ray Tracing etkinleştirildiğinde Cronos: The New Dawn oynarken ara sıra uygulama çökmeleri gözlemlenebilir.
    • Oasis Driver'ı Windows Mixed Reality kulaklıklarıyla kullanırken başlatmada başarısızlık gözlemlenebilir.

Bilinen Sorunlar​

• Radeon™ RX 7900 serisi grafik ürünlerinde The Last of Us Part II oynarken aralıklı uygulama çökmesi gözlemlenebilir.
  • Radeon™ RX 9070 serisi grafik ürünlerinde MyCareer modunda NBA 2K25 oynarken aralıklı uygulama çökmesi gözlemlenebilir. AMD, mümkün olan en kısa sürede yayınlanacak bir çözüm üzerinde aktif olarak çalışmaktadır.
  • Ryzen™ AI 300 serisi ve Ryzen™ 8000 serisi gibi bazı AMD Ryzen™ işlemcilerde FBC: Firebreak oynanırken aralıklı uygulama çökmesi gözlemlenebilir.
  • Radeon™ RX 7000 serisi grafik ürünlerinde GTFO™ oynanırken bozulma (eksik tarama seyahat çizgileri) gözlemlenebilir.
  • Path Tracing özelliği etkinleştirilmiş Cyberpunk 2077'de kaydedilmiş bir oyunu yüklerken aralıklı uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı görülebilir.
  • Radeon™ RX 7000 serisi gibi bazı AMD Radeon™ Grafik Ürünlerinde 80Hz veya 90Hz yenileme hızında bazı VR başlıklarıyla oyun oynarken takılma görülebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların geçici bir çözüm olarak yenileme hızını değiştirmeleri önerilir.
  • Radeon™ RX 7900 GRE grafik ürünlerinde YouTube izlerken World of Warcraft oynarken aralıklı sistem çökmesi gözlemlenebilir.
  • Bazı AMD Grafik Ürünlerinde EA Javelin anticheat ve Radeon™ Anti-Lag etkinleştirilmiş olarak oyun oynarken aralıklı uygulama çökmesi gözlemlenebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların geçici bir çözüm olarak Radeon™ Anti-Lag'ı devre dışı bırakmaları önerilir.

Bir ekranda Başka bir ekran açıp o ekranın sayfadan kaybolmamasının şeyini bir çözseler keşke.

Dün akşam 7900xt ekran kartım driver çökme sorunu yaşadım maalesef. Ama bu drivermi kuruluydu bilmiyorum. 1 senedir ilk kez başıma geldi. Görüntü var fakat oyunlara girmiyordu. Sistem ekran kartı gözükmüyordu. DDU ile kaldırıp eski sürümü yükledim sorun düzeldi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…