AMD Radeon 530 AMD A9-9420 GTA 5 kaldırır mı?

creativebaris

Hectopat
Yer
Mars
Daha fazla  
Merhaba, AMD Radeon 530 2 GB + AMD A9-9420 4 GB RAM GTA 5 kaldırır mı? CS:GO'da 70-80 FPS alıyorum, neredeyse genel oyunları akıcı oynatıyor. GTA 5 hiç denemedim eğer bu sisteme sahip olan birisi varsa cevaplayabilir mi? eğer oynanırsa RAM'ı 8 GB'ya çıkartabilirim cevaplarınızı bekliyorum.

Bayağı da iyi biliyorsunuz maşallah. SSD'niz yoksa performansta düşüklük olabilir ama GTA V'e yeten sistem Windows 10'a hayli hayli yeter.

GTA 5'i ben zar zor oynuyordum, her şey Low'da: DBi'de bendeki tam 4'de değil hocam. Çok kasmalar oluyordu.

4 GB RAM ile Windows 10 kullanabiliyorum fakat boştayken 2 GB RAM kullanır 8'e geçmeni öneririm

GTA 5'i ben zar zor oynuyordum, her şey Low'da: DBi'de bendeki tam 4'de değil hocam. Çok kasmalar oluyordu.

Bende güç tasarufu GPU ve performans GPU aynı gözüküyor ondan dolayı çözemedim

4 GB RAM ile Windows 10 kullanabiliyorum fakat boştayken 2 GB RAM kullanır 8'e geçmeni öneririm

Bende güç tasarufu GPU ve performans GPU aynı gözüküyor ondan dolayı çözemedim
Nedense yazma gereğini duydum
O normaldir seri aynı olduğu için.
Laptop markasının sitesinden sürücülere girin ordan driverı yükleyin sorun düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…