AMD Radeon 530 Crash Sorunu

AytugGURKAN

Femtopat
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, Lenovo Ideapad 320 laptopum var. Ama Radeon 530 ekran kartını güncellerden hata veriyor. Kurulumu yaparken %99'da crash veriyor. Bilgisayar da o sıra donuyor ve mouse falan hiç tepki vermiyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ise Windows logosundan sonra siyah ekranda kalıyor. Format attıktan sonra böyle sıkıntım oldu, DDU ile sürücüleri kaldırdığım halde kurulumda hâla aynı hatayı alıyorum.
Sizden yardımlarınızı bekliyorum dostlar...

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, Lenovo Ideapad 320 laptopum var. Ama Radeon 530 ekran kartını güncellerden hata veriyor. Kurulumu yaparken %99'da crash veriyor. Bilgisayar da o sıra donuyor ve mouse falan hiç tepki vermiyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ise Windows logosundan sonra siyah ekranda kalıyor. Format attıktan sonra böyle sıkıntım oldu, DDU ile sürücüleri kaldırdığım halde kurulumda hâla aynı hatayı alıyorum.
Sizden yardımlarınızı bekliyorum dostlar...
Aygıt yöneticilerine bakmayı dene. Video denetleyicisi veya farklı bir ekran kartı gösteriyorsa sorun muhtemelen odur.

DDU ile kaldırdıktan sonra ekran kartına uyumlu eski sürüm bir Driver denemeni öneririm. Bu yolla birçok kez sorunumu çözmüştüm.

Aygıt yöneticilerine bakmayı dene. Video denetleyicisi veya farklı bir ekran kartı gösteriyorsa sorun muhtemelen odur.
Çift ekran kartım var intel uhd 620 görünüyor fakat tanımlanamayan sürücü kısmı var orada da video sürücüsü yani 2.ekran kartım radeon 530 var.
DDU ile kaldırdıktan sonra ekran kartına uyumlu eski sürüm bir Driver denemeni öneririm. Bu yolla birçok kez sorunumu çözmüştüm.
En eski sürüm driveri kurduğum zaman da %37 de takıldı sonra bilgisayar dondu yeniden

Dosya Ekleri

• 1595186887888-550780617.jpg
    1595186887888-550780617.jpg
    802,6 KB · Görüntüleme: 54
Ekran kartı BIOS üzerinden harici kapatıp, dahili kartı açıp kullanın. Sorun yoksa dediğim şekilde, ekran kart arızalı.
Birazdan 2004 sürüm windows 10 pro 64 bit atacağım sisteme güncellemeler olmadığı için sorun olabileceğini söylediler
Dostum dediğin gibi eski sürüm kurmayı denedim fakat yine donuyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı