AMD Radeon 530 ekran kartına güç gitmiyor

Neonkedi

Decapat
Yer
Bilgisayar :d
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Kurdu
CPU-Z'den çekilmiş SS'te de görüldüğü gibi. Ekran kartının Graphics 0 MHz olarak gözüküyor.
Çözümleriniz nedir?

Hata da olabilir driveri guncelleyip furmark testi yap o zaman anlarsin guc gidiyor mu, calisiyor mu vb.

Hata da olabilir driveri guncelleyip furmark testi yap o zaman anlarsin guc gidiyor mu, calisiyor mu vb.
Çalışmıyor, hiçbir türlü kaç yıldır çalıştıramıyorum. Regedit'ten yapabileceğim birşeyler var mı?

Çalışmıyor, hiçbir türlü kaç yıldır çalıştıramıyorum. Regedit'ten yapabileceğim birşeyler var mı?
Nasil yani calismiyor? Driver falan kuramiyor musun? Aygit yoneticisinde gozukmuyor mu? Kayit defteriyle bir sey yapamazsin.

Nasil yani calismiyor? Driver falan kuramiyor musun? Aygit yoneticisinde gozukmuyor mu? Kayit defteriyle bir sey yapamazsin.
Hayır, driver kurabiliyorum ve aygıt yöneticisinde çalışıyor. Ama oyun oynayamıyorum birşey yapamıyorum. Graphics 0 mhz gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…