AMD Radeon 6570 tamiri

ArkDesign

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 10 yıldır kullandığım ekran kartı bozuldu. Sorun ekran kartını takınca bilgisayarı açarken mavi ekran veriyor. Onarım falan filan diyor açılmıyor. Ekran kartını çıkarınca düzeliyor şu an APU olarak bu yazıyı yazıyorum. PC bazıları fırınlama yöntemi falan diyor böyle çalışır mı ya da nasıl düzelir düzelir mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Reis eski bir kart zaten tamiri yapan olursa da yaptigina degmez en mantiklisi yeni bir ekran karti almak die düşünüyorum.

Reis eski bir kart zaten tamiri yapan olursa da yaptigina degmez en mantiklisi yeni bir ekran karti almak die düşünüyorum.

İdarelik tamir etmek istiyorum ilerleyen zamanlarda yeni PC alacağım kendim tamir edebilir miyim?

İdarelik tamir etmek istiyorum ilerleyen zamanlarda yeni PC alacağım kendim tamir edebilir miyim?

Reis nasıl tamir edeceksin daha kartin sorununun tam nerede oldugunu bilmiyosun diğelim ki lehimlerden dolayi firinlama yaptin gene arizalanabilir sonucta elektronik alet.

Önce üstündeki diyotlari ölçmen sorunlu parçayi bulman lazım ekran kartinin raminden mi kaynaklaniyor direk GPU'dan mi kaynaklaniyor beslemelerde mi sorun var öğrenmen lazim daha sonra mesela GPU'da sorun varsa reballing yapman gerekebilir ev ortamında yapmak imkansız gibi bir şey yani yapabilsende yapamazsin.

Reis nasıl tamir edeceksin daha kartin sorununun tam nerede oldugunu bilmiyosun diğelim ki lehimlerden dolayi firinlama yaptin gene arizalanabilir sonucta elektronik alet.

Onun için bu konuyu açtım.

Anladım.

Demek istedigim biydu arkadas guzel aciklamis.

Demek istedigim biydu arkadas guzel aciklamis.

Yani denemek ıstıyosan ısı tabancan varsa GPU'nun üstüne biraz flux sürüp isitabilirsin çok dibine getirmeden azıcık yukarıdan dolandira dolandira belki düzelir fluxu temizlemek lazım ama sonra ekran kartı zaten şu haliyle hiçbir işine yaramaz deneyebilirsin en kötü götür firina at 3-4 dk sıcak firina belki düzelir düzelmezse de zaten şu hali çöp onu yaptirmaya kalksan ekran kartindan çok tutar 2. elde gider aynısini alırsın.

Fırın işe yararmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…