AMD Radeon 7000 veya 6000 serisi ekran kartlarından alanlara The Last of Us Part I hediye edilecek!

Az once TLOU part 1 kodunu aldım oyun kodunun gelmesini bekliyorum Steam'den on sipariş almıştım iade edeceğim onun parasına ilk Bahar'da oyunlar alırım artık 599TL oyunu bedava getirmiş oldum.

Edit: Sizce Steam kod ne zaman teslim ederler ona göre Steam'deki oyunu iade edeyim.

Son düzenleme:
Az once TLOU part 1 kodunu aldım oyun kodunun gelmesini bekliyorum Steam'den on sipariş almıştım iade edeceğim onun parasına ilk Bahar'da oyunlar alırım artık 599TL oyunu bedava getirmiş oldum.

Hocam kartı bende Hepsiburada'dan aldım, Hepsiburada'yla kod için nasıl iletişime geçebilirim? Satıcıya sor butonu yok veya ben bulamadım.

Hocam kartı bende Hepsiburada'dan aldım, Hepsiburada'yla kod için nasıl iletişime geçebilirim? Satıcıya sor butonu yok veya ben bulamadım.

Canlı destek için Hepsiburada kayitli telefon numarası ile wattsapp üzerinden görüşün size kayit oluştursunlar ben oyle yaptım.

Canlı destek için Hepsiburada kayitli telefon numarası ile wattsapp üzerinden görüşün size kayit oluştursunlar ben oyle yaptım.

Sağ olun hocam bir sorum daha var kartı aldığımız tarihin bir önemi var mı?

Sağ olun hocam bir sorum daha var kartı aldığımız tarihin bir önemi var mı?

Onu tam bilmiyorum ben 2 Mart'a aldım 7 Mart'ta teslim edildi bana siz yine de şansını deneyin derim eğer bu ay başlarında satın alıp bu ay içinde teslim aldıysanız kesin verirler diye düşünüyorum.

Callisto Protocol'ü aldım Dead island ise oyun çıktığında verilecekmiş.

Callisto Protocol'ü aldım Dead island ise oyun çıktığında verilecekmiş.

Callisto Protocol zamanında 92TL aldım Dead island 2 Gold Edition Epic Games satın aldım TLOU part 1 yaralanabildim anca Steam'den on sipariş vermiştim iade talebi oluşturdum şimdi kod gelmesini bekliyorum.

Callisto Protocol zamanında 92TL aldım Dead island 2 Gold Edition Epic Games satın aldım TLOU part 1 yaralanabildim anca Steam'den on sipariş vermiştim iade talebi oluşturdum şimdi kod gelmesini bekliyorum.
Satmak isteyen olursa iletişime geçebilir. Bu arada hayırlı olsun hocam 3 gün içinde kodu verirler muhtemelen

Hocam ben Gaming gen üzerinden sistem aldım TLOU hediyesi var ürünü nasıl alacağım bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…