AMD Radeon 7670M sürücü yükleme

Yusuferenete

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bok gibi bir pc (14 yıllık)
klavye mouse logitech mk120
Arkadaşlar ben normalde ETS 2, Minecraft gibi oyunları rahat rahat 30 40 FPS alarak oynuyordum geçenlerde yavaşlık sorunuyla bilgisayarımı bir bilgisayarcıya götürdüm ve laptop eski olduğu için sadece format atılabileceğini söylediler.

Ben de kabul ettim, format attırdım bilgisayar elime ulaşınca da direkt oyun oynamaya başladım Minecraft'ı açtım ve açıldığı gibi Max 3 FPS verdi bende sürücüleri yüklemek için amd.com sitesini ziyaret ettim uygun olan sürücüyü seçtim ve indirdim. Tam kurulama geçtim ve kurulum bitmek üzereyken bir anda hata verdi "HATA-182" kodunu aldım nasıl çözebilirim?

Sürücü yüklendi ama Minecraft'ta hala Intel kullanıyor AMD'ye geçmedi. Eğer Intel'i Aygıt Yöneticisi'nden silersem düzelir mi?
7670m'in aktif olup olmadığını gösteren bir program kullanabilirsin Msı Afterburner gösterebilir. Ben Lfs oynarken Hd 4000 aktif gibi görünüyordu ama aslında 7670m devrede oluyordu diye hatırlıyorum.

7670M'in aktif olup olmadığını gösteren bir program kullanabilirsin MSI Afterburner gösterebilir. Ben LFS oynarken HD 4000 aktif gibi görünüyordu ama aslında 7670M devrede oluyordu diye hatırlıyorum.

Hocam hala Intel ekran kartında artık sinir oldum internette de kimse bunun çözümünü paylaşmamış bulamıyorum. Artık bilgisayarımdan soğumaya başladım. Çözümünü bulamazsam büyük ihtimmalle satacağım PC'yi. Bilgisayarcılar da eski diye bakmak istemiyor paramla bile rezil oluyorum artık bıktım.

Son düzenleme:

Onu şöyle deneyebilirsin. Kontrol panelinden oyunda kullanacağın kartı ilk HD Graphics yap FPS'ye bak. Sonra 7670M'e göre ayarlayıp FPS'ye tekrar bak.

Onu şöyle deneyebilirsin. Kontrol panelinden oyunda kullanacağın kartı ilk HD Graphics yap FPS'ye bak. Sonra 7670M'e göre ayarlayıp FPS'ye tekrar bak.

Hocam peki bunu Afterburner olmadan yapabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…