24 Haziran 2014 Mesaj: 3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Haziran 2014 #2 Keşke kaç fps alabildiğinizi de görseydik. Ama oyun akıcı. 8570M için ideal. Eğer mümkün olursa yakın zamanda 8570M ile testler yapmayı planlıyorum.
Keşke kaç fps alabildiğinizi de görseydik. Ama oyun akıcı. 8570M için ideal. Eğer mümkün olursa yakın zamanda 8570M ile testler yapmayı planlıyorum.
KS KS Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 24 Haziran 2014 #3 Keşke videonun altındaki açıklamayı okusaydınız. Orada bütün sistem özellikleri ve kaç fps aldığımı yazdım.
Keşke videonun altındaki açıklamayı okusaydınız. Orada bütün sistem özellikleri ve kaç fps aldığımı yazdım.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Haziran 2014 #4 YouTube'a girmek yerine buradan izliyorum. Ayrıca belirli sahnelerdeki fps değerlerini de görmek daha yararlı olurdu.
YouTube'a girmek yerine buradan izliyorum. Ayrıca belirli sahnelerdeki fps değerlerini de görmek daha yararlı olurdu.