AMD Radeon Adrenalin 19.2.3 Oyun Ayarları

EmreCan34

Decapat
Yer
İstanbul/Pendik
Daha fazla  
Meslek
Makine Ressamı

Oyunda en iyi performans ve FPS için hangi ayarları yapmam gerekiyor?
Araştırdığımda pek sağlıklı sonuçlar bulamadım.. Cevaplarınızı bekliyorum.

Saatin yanındaki küçük simgelerden AMD'nin simgesine sağ tıklayıp ordan performans moduna almanız daha yararlı olur. Bunlarla oynamak her oyunda farklı sonuçlar doğurabilir.

Saatin yanındaki küçük simgelerden AMD'nin simgesine sağ tıklayıp ordan performans moduna almanız daha yararlı olur. Bunlarla oynamak her oyunda farklı sonuçlar doğurabilir.
Performansı en iyi duruma getirdim. Fakat oyun profili oluşturduğumda dahili ve harici ekran kartı ayarlarında; Örtüşme Önleme Modu, Morfolojik Filtreleme, OpenGL Üçlü Arabelleğe Alma gibi bir çok ayar bulunuyor. Bunlarla ilgili en iyi ayarı nasıl bulabilirim? Benim sorum bu
  • Örtüşme Önleme Modu : Uygulama ayarlarını geçersiz kıl
  • Örtüşme Önleme Örnekleri : Hiçbiri
  • Filtre : Standart
  • Örtüşme Önleme Yöntemi : Çoklu örnekleme
  • Morfolojik Filtreleme : Kapalı
  • Yön Bağımlı Filtreleme : Uygulama ayarlarını geçersiz kıl
  • Yön Bağımlı Filtreleme Seviyesi : 2x
  • Doku Filtreleme Kalitesi : Performans
  • Yüzey Biçim Optimizasyonu : Kapalı
  • Dikey Yenileme İçin Bekle : Her zaman kapalı
  • OpenGL Üçlü Ara Belleğe Alma : Kapalı
  • Mozaikleşme Modu : Uygulama ayarlarını geçersiz kıl
  • En Yüksek Mozaikleşme Seviyesi : Kapalı
2015'de cevaplanmış fakat eksik..

Son düzenleme:
bu ayarlara ait hiç bir yerde güncel bilgi ve ya video bulamadım aynı dertten bende muzdaribim herkes gelişi güzel video çekmiş şurası kapalı olacak burası açık olacak ama hiç birinin bilgisi olmadığına %100 eminim her kafadan farklı ses. Bir kişinin dikkatini çekip şu durum neden ince detaylı bir video hazırlamıyorum oda ayrı bir konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…