AMD Radeon Adrenalin 20.8.2 sürücüsü yayınlandı

Arkadaşlar galiba yeni konular bizi bekliyor.

İşin komik yanı imzalı sürümde de bir yığın hata var.
20.4.2 ile hiçbir sorun yaşamadım ben. Sadece önerilen sürücü seçeneği açık bende, bu sürüm oldu dedikleri zaman güncelleme yapılıyor. Varlığını da yokluğunu da hissetmiyorum.

20.4.2 ile hiçbir sorun yaşamadım ben. Sadece önerilen sürücü seçeneği açık bende, bu sürüm oldu dedikleri zaman güncelleme yapılıyor. Varlığını da yokluğunu da hissetmiyorum.
Netflix izliyor musun hiç? Netflix uygulamasına gir. Görüntü nasıl uçuyor görürsün. Tabi bu olay sürekli olmuyor. Özellikle ekranın kapanma süresi bitip ekran kapandığında ve uyandırınca Netflix'e girmeye çalış görürsün. Ayrıca 1080p 144 Hz ve üstü çoğu monitörlerde bellek takılması sorunu var. Bellek frekansı en üst düzeyde çalışıyor. Bu da belleği ısıtıyor cayır cayır. Aşırı hardcore kullanan biri olduğun zaman anlıyorsun ve diyorsun ki bu sürücü stabil değil. Ki zaten 20.4.2 sürüm notlarında da yazıyor bu sonra diyorsun ki ben delirmemişim. Ekran kartı almadan önce bundan sonra bakılacak en önemli unsur benim için sürücü sürüm notlarını okumak.

Son düzenleme:
@Shadow Ryzen "He izliyom netfilik". Nenem çağından kalma bir uygulama o zaten. Windows üzerinde Netflix uygulamasını kullanmanızı da tavsiye etmem. Yorumlarından da anlaşılıyor ne kadar umursanmadığı. Tarayıcı üzerinden kullanıyorum. Uçan kaçan bir şey yok bende. Sorun mu yaratayım illa. Monitörüm de 60Hz. Hardcore girişmiyorum bilgisayara. Bende sorun yok dedim işte, ona göre de öneride bulunuyorum. Uçağın kanadı kopsun, motoru bozulsun olayına döndü iyice.

Notları okuyun elbette, ben de okuyorum ama korktuğum hatalarla karşılaşmış değilim henüz. Beni AMD Ceo'su kutsadı, ondandır büyük ihtimalle.

RX 460 alacağım bakalım. AMD kartları ilk kez kullanacağım, sürücü olaylarını çözecek kadar bilgim var. En stabil sürücü ne acaba? 20.4.2 diye biliyorum. 20.8.2'nin de foyası 2-3 güne çıkar.

Kardeşim şivemle yazmam komiğine gittiyse bir daha yazmam. AMD seni kutsasın. Belki de 60 Hz olduğundan normal çalışıyordur.
Herkese göre stabil sürüm 20.4.2 bana göre 20.2.2 sürümü.

Belki de öyledir, bilemiyorum. Benim isteyip istememem değil de kurallara dikkat edin siz yine de. İyi geceler.
Netflix izliyon mu? yerine Netflix izliyor musun? diye düzelteyim o zaman. Büyük bir kural hatası çok teşekkürler uyardığınız için. Buraya geri döndüğümde kimseyle tartışmayacağıma kendime söz verdim. Tamam siz haklısınız deyip geçiştiriyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…