AMD çocuk oyuncağına çevirdi iyice bu işi. Bilgisayarı güvenli mod ile başlatıp DDU ile eski sürücülerini kaldır. 19.12.2 sürümünü kurup bir daha test et.
Evet bende de değişiklik olmadı yine oyundan attı :( şuan da ilginç bir şekilde sorunum ortadan kalktı GPU kullanımı %60 ve %90 arasında drop olmadan kullanıma devam ediyor. 19.9.2 'i denermisin sende?
www.technopat.net
RX590 ve RX5700xt modellerinde de sürücü kaynaklı takılma ve oyundan atma sorunu yaşadık. Son çıkan sürücülerin hatalı olduğunu düşünüyoruz. Linkteki konuda bahsettiğimiz sürücü sürümünü kurarsanız büyük ihtimalle sorununuz düzelecektir.
AMD çocuk oyuncağına çevirdi iyice bu işi. Bilgisayarı güvenli mod ile başlatıp DDU ile eski sürücülerini kaldır. 19.12.2 sürümünü kurup bir daha test et.
Şu en güncelciler de tarikat gibisiniz vallahi. Herşeyin en günceli yüklü olsun; stabil çalışanı değil. Görüyoruz en günceli yükleyenleri ağlayıp duruyorlar. Stabil olanı yükleyin geçin bırakın son çıkan sürümü falanı.
19.9.2 kullanıyorum. 19.12.2 kurmadım ama genelde bu iki sürüm önerilir. Bir arkadaşım 3.300 liraya 5700XT aldı yok ALT+TAB yapamıyor yok ekran kararıyor vs. Yüklemeyin son sürüm falan.
Yeni sürücüde FPS iyi ama drop ve anı kasmalar oluyor. Her oyun için profil ayarlıyorum, oldu sanıyorum yıne bir süre sonra aynı oluyor. Resmen oyun ayarlarını düşürmek zorunda kaldım. Öyle bir sürücü ki, kaldırsan bile kalıntıları temizlenmiyor. Kullandığım eski sürücüde devam etmeye başladı.
Şu en güncelciler de tarikat gibisiniz vallahi. Her şeyin en günceli yüklü olsun; stabil çalışanı değil. Görüyoruz en günceli yükleyenleri ağlayıp duruyorlar. Stabil olanı yükleyin geçin bırakın son çıkan sürümü falanı.
19.9.2 kullanıyorum. 19.12.2 kurmadım ama genelde bu iki sürüm önerilir. Bir arkadaşım 3.300 liraya 5700XT aldı yok Alt+Tab yapamıyor yok ekran kararıyor vs. yüklemeyin son sürüm falan.