A A.E.G Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 633 Makaleler 1 18 Aralık 2019 #1 Yeni güncelleme gelmeden önce daha rahat ve kolay cozulebiliyordu. Şimdi her şey karışık. Nasil ReLive ile video çekeceğim?
Yeni güncelleme gelmeden önce daha rahat ve kolay cozulebiliyordu. Şimdi her şey karışık. Nasil ReLive ile video çekeceğim?
Çözüm actanonverba 18 Aralık 2019 CTRL+SHIFT+R Sağ üst ayarlar simgesi + Genel sekmesi; Kayıt ayarları: Kısayol tuşları kısmından da özel kombin atayabilirsiniz.
CTRL+SHIFT+R Sağ üst ayarlar simgesi + Genel sekmesi; Kayıt ayarları: Kısayol tuşları kısmından da özel kombin atayabilirsiniz.
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.773 Çözümler 54 18 Aralık 2019 #2 CTRL+SHIFT+R Sağ üst ayarlar simgesi + Genel sekmesi; Kayıt ayarları: Kısayol tuşları kısmından da özel kombin atayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
CTRL+SHIFT+R Sağ üst ayarlar simgesi + Genel sekmesi; Kayıt ayarları: Kısayol tuşları kısmından da özel kombin atayabilirsiniz.
Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 3 Haziran 2020 #3 Frequency5GHz dedi: CTRL+Shift+R Sağ üst ayarlar simgesi + Genel sekmesi; Kayıt ayarları: Eki Görüntüle 474784 Kısayol tuşları kısmından da özel kombin atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben genel ayarlarda böyle bir şey görmedim. Sorun bende mi? Bilgisayarım destekliyor ReLive'yı 06ankaralı dedi: Ben genel ayarlarda böyle bir şey görmedim. Sorun bende mi? Bilgisayarım destekliyor ReLive'yı Genişletmek için tıkla... extra olarak cüncel sürücü kullanıyorum Son düzenleme: 3 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Frequency5GHz dedi: CTRL+Shift+R Sağ üst ayarlar simgesi + Genel sekmesi; Kayıt ayarları: Eki Görüntüle 474784 Kısayol tuşları kısmından da özel kombin atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben genel ayarlarda böyle bir şey görmedim. Sorun bende mi? Bilgisayarım destekliyor ReLive'yı 06ankaralı dedi: Ben genel ayarlarda böyle bir şey görmedim. Sorun bende mi? Bilgisayarım destekliyor ReLive'yı Genişletmek için tıkla... extra olarak cüncel sürücü kullanıyorum
BatuhanKurkut Femtopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #4 Bir şey sormak istiyorum. Ekran kartim RX560 ve AMD Radeon 2020 kullaniyorum fakat bende kayit bölümü yok. Artı 0 Eksi
Bir şey sormak istiyorum. Ekran kartim RX560 ve AMD Radeon 2020 kullaniyorum fakat bende kayit bölümü yok.