Coven Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 333 31 Ekim 2021 #11 @Emir Dayı en ufak imla hatasında ceza veren Technopat moderatörleri mi söylüyor bunu? Ne ironik.
hacimantvv Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 31 Ekim 2021 #12 Emir Dayı dedi: Tabii, haberi yapanlar robot ya hata yapmamaları lazım. Siz de abartmayı seviyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Ama hocam sizde imla hatasına ban atıyorsunuz.
Emir Dayı dedi: Tabii, haberi yapanlar robot ya hata yapmamaları lazım. Siz de abartmayı seviyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Ama hocam sizde imla hatasına ban atıyorsunuz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 31 Ekim 2021 #13 Coven dedi: @Emir Dayı en ufak imla hatasında ceza veren Technopat moderatörleri mi söylüyor bunu? Ne ironik. Genişletmek için tıkla... HacimanN dedi: Ama hocam sizde imla hatasına ban atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben atmıyorum, başkası atıyorsa bilemem.
Coven dedi: @Emir Dayı en ufak imla hatasında ceza veren Technopat moderatörleri mi söylüyor bunu? Ne ironik. Genişletmek için tıkla... HacimanN dedi: Ama hocam sizde imla hatasına ban atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben atmıyorum, başkası atıyorsa bilemem.