Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 AMD sürücülerimi düzeltmem gerekiyordu ben de DDU ile silip tekrar yükledim ama AMD'nin o klasik kırmızı rengi mavi olmuş. Bir sorun olur mu?
AMD sürücülerimi düzeltmem gerekiyordu ben de DDU ile silip tekrar yükledim ama AMD'nin o klasik kırmızı rengi mavi olmuş. Bir sorun olur mu?
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 28 Kasım 2022 #2 Aeronight dedi: AMD sürücülerimi düzeltmem gerekiyordu ben de DDU ile silip tekrar yükledim ama AMD'nin o klasik kırmızı rengi mavi olmuş. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam siz diğer versiyonunu kurmuşsunuz.
Aeronight dedi: AMD sürücülerimi düzeltmem gerekiyordu ben de DDU ile silip tekrar yükledim ama AMD'nin o klasik kırmızı rengi mavi olmuş. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam siz diğer versiyonunu kurmuşsunuz.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #3 LFlame dedi: Hocam siz diğer versiyonunu kurmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Tüh, sileyim o zaman yine. Oysaki bu siteden download nowa basmıştım.
LFlame dedi: Hocam siz diğer versiyonunu kurmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Tüh, sileyim o zaman yine. Oysaki bu siteden download nowa basmıştım.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 28 Kasım 2022 #4 Pro Edition kurarsanız mavi oluyor.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 28 Kasım 2022 #5 Aeronight dedi: AMD sürücülerimi düzeltmem gerekiyordu ben de DDU ile silip tekrar yükledim ama AMD'nin o klasik kırmızı rengi mavi olmuş. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu pc resleyince düzelmişti.
Aeronight dedi: AMD sürücülerimi düzeltmem gerekiyordu ben de DDU ile silip tekrar yükledim ama AMD'nin o klasik kırmızı rengi mavi olmuş. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu pc resleyince düzelmişti.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #6 Emir M. dedi: Pro Edition kurarsanız mavi oluyor. Genişletmek için tıkla... Farkı oluyor mu? Şuan sildim çünkü.
Emir M. dedi: Pro Edition kurarsanız mavi oluyor. Genişletmek için tıkla... Farkı oluyor mu? Şuan sildim çünkü.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 28 Kasım 2022 #7 Hocam ilk fotoğraftakini kurun oyunlar için. Dosya Ekleri Screenshot_246.png 34,4 KB · Görüntüleme: 154 Screenshot_247.png 56,5 KB · Görüntüleme: 141
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #8 Pro Edition Driver, Radeon Pro kartlar için tasarlanmış bir yazılım diğer kartlarda destekleniyor gözüksede çok bozuk çalışıyor.
Pro Edition Driver, Radeon Pro kartlar için tasarlanmış bir yazılım diğer kartlarda destekleniyor gözüksede çok bozuk çalışıyor.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 28 Kasım 2022 #9 https://www.amd.com/en/support bu siteden ekran kartı bilgilerini girerek indire basın ilk çıkan üsttekini indirin. Yani adrenalin Edition olanı sorununuz böylelikle çözülür ama ilk önce DDU ile güvenli modda eski driveri silin.
https://www.amd.com/en/support bu siteden ekran kartı bilgilerini girerek indire basın ilk çıkan üsttekini indirin. Yani adrenalin Edition olanı sorununuz böylelikle çözülür ama ilk önce DDU ile güvenli modda eski driveri silin.