AMD Radeon Adrenalin setup açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda bazı setup dosyaları hatta bazı oyunlar açılmıyor. Bless Unleashed adlı Steam oyunu Launcher üzerinden "oyna" butonuna bastıktan sonra açılmıyor. Dün girmiştim ama dünden önce de açılmama sorunu vardı. Bilgisayarımda AMD Radeon Adrenalin uygulamasının olmadığını fark ettim. Yükledim ancak setup.exe tıkladığımda hiçbir tepki alamıyorum. Sorun tam olarak nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

1628538828555.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz saçma olacak ancak çift tıklıyor musunuz ? Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?

Biraz saçma olacak ancak çift tıklıyor musunuz ? Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?

Denemiştim evet. Aygıt yöneticisinden ekran kartımı komple kaldırdım ve sürücüyü tekrar yüklediğimde sorun düzeldi. Ancak Bless Unleashed oyunu hala açılmıyor. Dosya bütünlüğünü doğruluyorum olmaz ise silip tekrar yükleyeceğim. Asıl sorunu hallettim sanırım ekran kartını aygıt yöneticisinden komple kaldırarak.

Şu an o zaman tek çıkış yolu Windows setup kurulum dosyası açma platformunun yanlış yüklenmiş olması normal şeklde bunu sil yükle yapamazsınız tam normal kurulum istiyorsanız format şart gibi ancak bir deneme için güvenli moda girip (Shift basılı tutup yeniden başlat > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden başlat > Açılınca F4 tuşu yaparak güvenli moda girebilirsiniz burdanda yüklemeyi deneyin eğer olursa bidaha oradan yükleyin eğer uğraşamam derseniz sanırım format şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı