Bende de bu şekilde hata veriyor. İngilizce olarak arattığımda bir başlık daha denk geldi, orada da birçok kişi bu hatayı almış. Sürücü ile alakalı bir durum güncelleme ile düzelir deniyor.
Ben format attım ve belirttiğin sürümü kurdum. Sorun çözüldü.Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi, oyunlarda internetimi kullanamıyorum ya da bazı sitelere girmiyor. Ek resim bırakıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 352413
tam olarak nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ben hala yapamadım herşeyi denedim oluyor mesela dead by dylight adlı oyunda 62 sabit fps alıyorum amd güncellemesi sonrası 32 sabit fps oldu ne yaparsam yapiyim düzelmiyorBen format attım ve belirttiğin sürümü kurdum. Sorun çözüldü.
Maalesef aynı hatayı tekrardan verdi. Yapacak tek işimiz yeni güncellemeyi beklemek olacaktır. 18.12 Kullanıyorum. 18.13 güncellemesi var diyor. Güncelliyorum, akabinde 18.12 güncellemesi mevcut diyor. Yani uygulama kafayı sıyırtmış. Bize düşen 18.14'ü beklemek. Bu arada bende RX570 var.Aynı sorunu bende yaşadım amd ekran kartı kullanıyorsanız ve güncellemeniz geldiyse bir hafta beklemenizi öneririm. Sorun için tavsiyem son sürümü silin amd’nin sitesinde auto-detect and install seçeneğini indir uyumlu güncellemeyi bulup sorunu çözücektir
Tekrardan merhaba sorun üzerinde duruyorum fakat auto-select ile indirdiğimde yine son sürümü yüklüyor.Windows'a temiz kurulum yaptım windowsun belirlediği radeon arayüzünü kullanıyorum hala sorun yaşıyorum fps düşüşü yaşıyorum sorunu çözen yardım edebilir mi ?
tam olarak nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ben hala yapamadım herşeyi denedim oluyor mesela dead by dylight adlı oyunda 62 sabit fps alıyorum amd güncellemesi sonrası 32 sabit fps oldu ne yaparsam yapiyim düzelmiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.