AMD Radeon Ayarı Uyumluluk Denetçisi Çevrim Dışı

Averius

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi, oyunlarda internetimi kullanamıyorum ya da bazı sitelere girmiyor. Ek resim bırakıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Uyumluluk.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bu şekilde hata veriyor. İngilizce olarak arattığımda bir başlık daha denk geldi, orada da birçok kişi bu hatayı almış. Sürücü ile alakalı bir durum güncelleme ile düzelir deniyor.

Bende de bu şekilde hata veriyor. İngilizce olarak arattığımda bir başlık daha denk geldi, orada da birçok kişi bu hatayı almış. Sürücü ile alakalı bir durum güncelleme ile düzelir deniyor.

Son sürümü zaten napıcaz ki.Oyun oynayamıyorum.

Edit : Adrenalin edition 18.12.1 (Alt sürümü) Yükledim.Şimdilik sorunumu böyle çözdüm yapacak birşey yok.

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşadım amd ekran kartı kullanıyorsanız ve güncellemeniz geldiyse bir hafta beklemenizi öneririm. Sorun için tavsiyem son sürümü silin amd’nin sitesinde auto-detect and install seçeneğini indir uyumlu güncellemeyi bulup sorunu çözücektir
Tekrardan merhaba sorun üzerinde duruyorum fakat auto-select ile indirdiğimde yine son sürümü yüklüyor.Windows'a temiz kurulum yaptım windowsun belirlediği radeon arayüzünü kullanıyorum hala sorun yaşıyorum fps düşüşü yaşıyorum sorunu çözen yardım edebilir mi ?
Ben format attım ve belirttiğin sürümü kurdum. Sorun çözüldü.
tam olarak nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ben hala yapamadım herşeyi denedim oluyor mesela dead by dylight adlı oyunda 62 sabit fps alıyorum amd güncellemesi sonrası 32 sabit fps oldu ne yaparsam yapiyim düzelmiyor

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşadım amd ekran kartı kullanıyorsanız ve güncellemeniz geldiyse bir hafta beklemenizi öneririm. Sorun için tavsiyem son sürümü silin amd’nin sitesinde auto-detect and install seçeneğini indir uyumlu güncellemeyi bulup sorunu çözücektir
Tekrardan merhaba sorun üzerinde duruyorum fakat auto-select ile indirdiğimde yine son sürümü yüklüyor.Windows'a temiz kurulum yaptım windowsun belirlediği radeon arayüzünü kullanıyorum hala sorun yaşıyorum fps düşüşü yaşıyorum sorunu çözen yardım edebilir mi ?

tam olarak nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ben hala yapamadım herşeyi denedim oluyor mesela dead by dylight adlı oyunda 62 sabit fps alıyorum amd güncellemesi sonrası 32 sabit fps oldu ne yaparsam yapiyim düzelmiyor
Maalesef aynı hatayı tekrardan verdi. Yapacak tek işimiz yeni güncellemeyi beklemek olacaktır. 18.12 Kullanıyorum. 18.13 güncellemesi var diyor. Güncelliyorum, akabinde 18.12 güncellemesi mevcut diyor. Yani uygulama kafayı sıyırtmış. Bize düşen 18.14'ü beklemek. Bu arada bende RX570 var.
CS-GO'da en yüksek ayarlarda 200 fps civarı alıyordum. sonra 80'lere kadar geriledi. Kafayı yedim. AMD Radeon Software Adrenalin uygulamasında ki tüm ayarları sıfırladım. Gine 80 fps almaya devam ettim. Format atmaya karar verdim. Formattan sonra 250 fps'lere kadar çıktı. Şuan için tek sıkıntı uyumluluk Denetçisi çevrim dışı hatası, onuda 18.14 güncellemesini beklemektan başka birşey yapmak saçmalık Olur. Çünkü 18.13 sürümü tam anlamıyla fixlenmiş sürüm değil. Sadece bekleyeceğiz. 18.12, 18.13 güncellemeri tam anlamıyla hayal kırıklığı olmuş. AMD 18.14, 18.15 güncellemerinde çok büyük Sorunların giderileceğine inanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı