Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 1 Ekim 2020 #1 20.9.1 sürümünü kullanıyorum. Ayarları nasıl olmalı? Ekran kartım: RX 570.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 1 Ekim 2020 #2 Nicknametakenn dedi: 20.9.1 sürümünü kullanıyorum. Ayarları nasıl olmalı? Ekran kartım: RX 570. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın kaliteli olduğu için ayarları yüksekte tutabilirsin ama ekran kartın R7 veya daha kötü ise performans ayarlarında kullanabilirsin.
Nicknametakenn dedi: 20.9.1 sürümünü kullanıyorum. Ayarları nasıl olmalı? Ekran kartım: RX 570. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın kaliteli olduğu için ayarları yüksekte tutabilirsin ama ekran kartın R7 veya daha kötü ise performans ayarlarında kullanabilirsin.
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #3 Nicknametakenn dedi: 20.9.1 sürümünü kullanıyorum. Ayarları nasıl olmalı? Ekran kartım: RX 570. Genişletmek için tıkla... Eğer kartınızın sıcaklık değerleri normalse ve OC yapmayacaksınız olduğu gibi kullanabilirsiniz.
Nicknametakenn dedi: 20.9.1 sürümünü kullanıyorum. Ayarları nasıl olmalı? Ekran kartım: RX 570. Genişletmek için tıkla... Eğer kartınızın sıcaklık değerleri normalse ve OC yapmayacaksınız olduğu gibi kullanabilirsiniz.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 1 Ekim 2020 #4 alonedavar dedi: Eğer kartınızın sıcaklık değerleri normalse ve OC yapmayacaksınız olduğu gibi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık değerleri maksimum 74 derece oluyor. Ekran kartı fabrika çıkışlı overclocklu.
alonedavar dedi: Eğer kartınızın sıcaklık değerleri normalse ve OC yapmayacaksınız olduğu gibi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık değerleri maksimum 74 derece oluyor. Ekran kartı fabrika çıkışlı overclocklu.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #5 Nicknametakenn dedi: 20.9.1 sürümünü kullanıyorum. Ayarları nasıl olmalı? Ekran kartım: RX 570. Genişletmek için tıkla... En performanslı ayar budur.
Nicknametakenn dedi: 20.9.1 sürümünü kullanıyorum. Ayarları nasıl olmalı? Ekran kartım: RX 570. Genişletmek için tıkla... En performanslı ayar budur.
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #6 Nicknametakenn dedi: Hocam sıcaklık değerleri maksimum 74 derece oluyor. Ekran kartı fabrika çıkışlı overclocklu. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri bu kart için yeterli ama eğer sıcaklık değerlerim düşün diyorsanız fan ayarı yapabilirsiniz.
Nicknametakenn dedi: Hocam sıcaklık değerleri maksimum 74 derece oluyor. Ekran kartı fabrika çıkışlı overclocklu. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri bu kart için yeterli ama eğer sıcaklık değerlerim düşün diyorsanız fan ayarı yapabilirsiniz.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #7 alonedavar dedi: Sıcaklık değerleri bu kart için yeterli ama eğer sıcaklık değerlerim düşün diyorsanız fan ayarı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben fan ayarları yaptım düşmüyor vallahi gerçi kasadan da olabilir 1X egzoz fan 1X fan var.
alonedavar dedi: Sıcaklık değerleri bu kart için yeterli ama eğer sıcaklık değerlerim düşün diyorsanız fan ayarı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben fan ayarları yaptım düşmüyor vallahi gerçi kasadan da olabilir 1X egzoz fan 1X fan var.
alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 1 Ekim 2020 #8 baran361 dedi: Ben fan ayarları yaptım düşmüyor vallahi gerçi kasadan da olabilir 1X egzoz fan 1X fan var. Genişletmek için tıkla... Kasanıza hava akışı sağlayın. Ön panele fan takılabiliyorsa içeri hava verecek şekilde fan takın ek olarak üstede egzoz fanı takın.
baran361 dedi: Ben fan ayarları yaptım düşmüyor vallahi gerçi kasadan da olabilir 1X egzoz fan 1X fan var. Genişletmek için tıkla... Kasanıza hava akışı sağlayın. Ön panele fan takılabiliyorsa içeri hava verecek şekilde fan takın ek olarak üstede egzoz fanı takın.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #9 alonedavar dedi: Kasanıza hava akışı sağlayın. Ön panele fan takılabiliyorsa içeri hava verecek şekilde fan takın ek olarak üstede egzoz fanı takın. Genişletmek için tıkla... Ön panelde 1X fan var ancak yukarıdaki 2 tane fan yeri boş kasanın arka kısmında egzoz fanı var.
alonedavar dedi: Kasanıza hava akışı sağlayın. Ön panele fan takılabiliyorsa içeri hava verecek şekilde fan takın ek olarak üstede egzoz fanı takın. Genişletmek için tıkla... Ön panelde 1X fan var ancak yukarıdaki 2 tane fan yeri boş kasanın arka kısmında egzoz fanı var.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 1 Ekim 2020 #10 Bende bu sürümü kullanıyorum. Eğer ki 75 üstü görürseniz ayarlanıyor kısmından gelişmiş fan kontrolü açıp kendiniz değerleri girebilirsiniz. Bu seri kartlar yükte 70 - 75 çalışıyor zaten o yüzden merak etmeyin...
Bende bu sürümü kullanıyorum. Eğer ki 75 üstü görürseniz ayarlanıyor kısmından gelişmiş fan kontrolü açıp kendiniz değerleri girebilirsiniz. Bu seri kartlar yükte 70 - 75 çalışıyor zaten o yüzden merak etmeyin...