auxiliary7 Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3 12 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar oyunun minimum sistem gereksinimlerinde AMD Radeon R7 370 2GB ekran kartı yazıyor. Benim ekran kartım bu karttan daha iyi olmasına rağmen neden böyle bir yazı ile karşılaşıyorum?
Arkadaşlar oyunun minimum sistem gereksinimlerinde AMD Radeon R7 370 2GB ekran kartı yazıyor. Benim ekran kartım bu karttan daha iyi olmasına rağmen neden böyle bir yazı ile karşılaşıyorum?
F FeLiNa Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #2 Sizin bilgisayaranız kaldırıyor mu kaldırmıyor mu ona bakın. Bana da çıktı aynısı hem de sabit 60 fps alabildiğim bir oyunda. Artı 0 Eksi
Sizin bilgisayaranız kaldırıyor mu kaldırmıyor mu ona bakın. Bana da çıktı aynısı hem de sabit 60 fps alabildiğim bir oyunda.
KS KS auxiliary7 Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3 12 Nisan 2019 #3 FeLiNa dedi: Sizin bilgisayaranız kaldırıyor mu kaldırmıyor mu ona bakın. Bana da çıktı aynısı hem de sabit 60 fps alabildiğim bir oyunda. Genişletmek için tıkla... Aynen bende düşük ayarlarda 70-80 fps alıyorum.Acaba ekran kartımda bir sorunmu var diye düşünmüştüm.Teşekkür ederim cevabın için. Artı 0 Eksi
FeLiNa dedi: Sizin bilgisayaranız kaldırıyor mu kaldırmıyor mu ona bakın. Bana da çıktı aynısı hem de sabit 60 fps alabildiğim bir oyunda. Genişletmek için tıkla... Aynen bende düşük ayarlarda 70-80 fps alıyorum.Acaba ekran kartımda bir sorunmu var diye düşünmüştüm.Teşekkür ederim cevabın için.
F FeLiNa Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #4 Rica ederim. Artı 0 Eksi