Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 4 Haziran 2021 #1 AMD; NVIDIA; NVIDIA kaç senedir aynı arayüzü kullanıyor, AMD gibi tasarım anlamında iyi olan bir arayüz neden getirmiyor? Sadece merak. Not: NVIDIA kullanıyorum.
AMD; NVIDIA; NVIDIA kaç senedir aynı arayüzü kullanıyor, AMD gibi tasarım anlamında iyi olan bir arayüz neden getirmiyor? Sadece merak. Not: NVIDIA kullanıyorum.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Haziran 2021 #2 Çünkü GeForce Experience var.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 4 Haziran 2021 #3 Addvar dedi: AMD; Eki Görüntüle 1055603 Eki Görüntüle 1055605 NVIDIA; Eki Görüntüle 1055606 NVIDIA kaç senedir aynı arayüzü kullanıyor, AMD gibi tasarım anlamında iyi olan bir arayüz neden getirmiyor? Sadece merak. Not: NVIDIA kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam. Chitoge Kirisaki dedi: Çünkü GeForce Experience var. Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil GeForce Experience'nin pek bir faydalı tarafı yok. Oyun kaydetmek dışında.
Addvar dedi: AMD; Eki Görüntüle 1055603 Eki Görüntüle 1055605 NVIDIA; Eki Görüntüle 1055606 NVIDIA kaç senedir aynı arayüzü kullanıyor, AMD gibi tasarım anlamında iyi olan bir arayüz neden getirmiyor? Sadece merak. Not: NVIDIA kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam. Chitoge Kirisaki dedi: Çünkü GeForce Experience var. Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil GeForce Experience'nin pek bir faydalı tarafı yok. Oyun kaydetmek dışında.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 4 Haziran 2021 #4 Chitoge Kirisaki dedi: Çünkü GeForce Experience var. Genişletmek için tıkla... Ama onda grafik ayarları yapılmıyor. GeForce Experience içine grafik ayarlarını da eklese daha hoş olmaz mı?
Chitoge Kirisaki dedi: Çünkü GeForce Experience var. Genişletmek için tıkla... Ama onda grafik ayarları yapılmıyor. GeForce Experience içine grafik ayarlarını da eklese daha hoş olmaz mı?
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 4 Haziran 2021 #6 Addvar dedi: Ama onda grafik ayarları yapılmıyor. GeForce Experience içine grafik ayarlarını da eklese daha hoş olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarları var ama oyun içinde yapılan şeyler. Ha oyundan yapmışsın ha Experience'den.
Addvar dedi: Ama onda grafik ayarları yapılmıyor. GeForce Experience içine grafik ayarlarını da eklese daha hoş olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarları var ama oyun içinde yapılan şeyler. Ha oyundan yapmışsın ha Experience'den.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Haziran 2021 #7 c1unky dedi: Grafik ayarları var ama oyun içinde yapılan şeyler. Ha oyundan yapmışsın ha Experience'den. Genişletmek için tıkla... Onu kasetmiyor. GPU'nun ayarlarını kasediyor. Addvar dedi: Ama onda grafik ayarları yapılmıyor. GeForce Experience içine grafik ayarlarını da eklese daha hoş olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hoş olabilirdi aslında.
c1unky dedi: Grafik ayarları var ama oyun içinde yapılan şeyler. Ha oyundan yapmışsın ha Experience'den. Genişletmek için tıkla... Onu kasetmiyor. GPU'nun ayarlarını kasediyor. Addvar dedi: Ama onda grafik ayarları yapılmıyor. GeForce Experience içine grafik ayarlarını da eklese daha hoş olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hoş olabilirdi aslında.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 4 Haziran 2021 #8 c1unky dedi: Grafik ayarları var ama oyun içinde yapılan şeyler. Ha oyundan yapmışsın ha Experience'den. Genişletmek için tıkla... Kastettiğim o değil. Nvidia Denetim Masası'ndaki 3D Ayarlar gibi.
c1unky dedi: Grafik ayarları var ama oyun içinde yapılan şeyler. Ha oyundan yapmışsın ha Experience'den. Genişletmek için tıkla... Kastettiğim o değil. Nvidia Denetim Masası'ndaki 3D Ayarlar gibi.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 4 Haziran 2021 #9 Anladım hocam bende aynı şeyden bahsediyorum Experience'de hiçbir şey yok. Addvar dedi: Kastettiğim o değil. NVIDIA Denetim Masası'ndaki 3D ayarlar gibi. Genişletmek için tıkla...
Anladım hocam bende aynı şeyden bahsediyorum Experience'de hiçbir şey yok. Addvar dedi: Kastettiğim o değil. NVIDIA Denetim Masası'ndaki 3D ayarlar gibi. Genişletmek için tıkla...
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 4 Haziran 2021 #10 Ekstradan GPU Profil Modları da olabilir. Ne kadar AMD'deki Gaming Mode gibi ayarlar 1-2 FPS dışında pek fayda sağlamasa da Gaming Mode'da olduğunu bilmek ayrı bir rahatlık veriyor.
Ekstradan GPU Profil Modları da olabilir. Ne kadar AMD'deki Gaming Mode gibi ayarlar 1-2 FPS dışında pek fayda sağlamasa da Gaming Mode'da olduğunu bilmek ayrı bir rahatlık veriyor.