AMD Radeon ayarları yanlış ölçüm yapabilir mi?

Daha fazla  
R5 3600 işlemci ve RX 5600XT, 16 GB 3200MHz RAM'li bir bilgisayarım var. Bir FPS sıkıntısı vs. yaşamadığıma rağmen Radeon ayarlarında örneğin PUBG oyunun performans notuna baktığımda performans sınırda yazıyor. Sizce uygulama ölçümü iyi yapamıyor mu? Arada bir drop yaşıyorum onunda PUBG'nin optimizasyonundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ve performans sınırda ya da performans en uygun yazısı sürekli değişiyor. Bir zaman uygun başka bir zaman sınırda ibaresi yazıyor.
Başka belirtmek istediğim şey ise oyun da 100 FPS civarı gezinmeme rağmen ortalama FPS'min 55 olduğunu gösteriyor. Bu durumu GTA 5'te de yaşıyorum. CS:GO notlarında böyle bir sıkıntı göstermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3600 işlemci ve RX 5600XT, 16 GB 3200MHz RAM'li bir bilgisayarım var. Bir FPS sıkıntısı vs. yaşamadığıma rağmen Radeon ayarlarında örneğin PUBG oyunun performans notuna baktığımda performans sınırda yazıyor. Sizce uygulama ölçümü iyi yapamıyor mu? Arada bir drop yaşıyorum onunda PUBG'nin optimizasyonundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ve performans sınırda ya da performans en uygun yazısı sürekli değişiyor. Bir zaman uygun başka bir zaman sınırda ibaresi yazıyor.
Başka belirtmek istediğim şey ise oyun da 100 FPS civarı gezinmeme rağmen ortalama FPS'min 55 olduğunu gösteriyor. Bu durumu GTA 5'te de yaşıyorum. CS:GO notlarında böyle bir sıkıntı göstermiyor.
RX580 kullanıyorum aynı sorun bende de mevcut.

Merhaba. Radeon ayarlarına güvenmek aptallık olur :D Sakın alınm! Sana demiyorum. AMD'nin bize sunduğu AMD Software yazılımı ciddi derecede salak saçma bir şey. GPU heat 169 gösteriyordu geçen... Oysaki ekran kartım sadece 65 derecedeydi. MSI Afterburner indirip oyun içi gözlem yapman daha sağlıklı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı