umutcb Zeptopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar. Bir sorum olacakti sizlere; AMD marka ekran kartım var çok da iyi olmasa idare ediyor şimdilik. Bunun ayarlari nasıl olmalıdır? En yüksek FPS almak için kasmadan donmadan oynamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar. Bir sorum olacakti sizlere; AMD marka ekran kartım var çok da iyi olmasa idare ediyor şimdilik. Bunun ayarlari nasıl olmalıdır? En yüksek FPS almak için kasmadan donmadan oynamak istiyorum.
caylus Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 2 11 Şubat 2023 #2 Rez alayım da işime yarıyan bir ayar çıkar belki.
umutcb Zeptopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 caylus dedi: Rez alayım da işime yarıyan bir ayar çıkar belki. Genişletmek için tıkla... Tabikide yararlanabiliriz
caylus dedi: Rez alayım da işime yarıyan bir ayar çıkar belki. Genişletmek için tıkla... Tabikide yararlanabiliriz