Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar, bu AMD Radeon ayarlarından Auto OC yapmanın karta zarar verme ihtimali var mı? Aynı şekilde Auto OC Memory'de yapmak zarar verir mi? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2020
Arkadaşlar, bu AMD Radeon ayarlarından Auto OC yapmanın karta zarar verme ihtimali var mı? Aynı şekilde Auto OC Memory'de yapmak zarar verir mi? Şimdiden teşekkürler.
Zafer doğan Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 550 Çözümler 1 23 Ocak 2020 #2 5 10 FPS için hız aşırtma yapmaya değecegini sanmıyorum ama eski nesil bir Kart sa ihtiyaç varsa olur zaten güncel kartların hepsi iyi sayılır
5 10 FPS için hız aşırtma yapmaya değecegini sanmıyorum ama eski nesil bir Kart sa ihtiyaç varsa olur zaten güncel kartların hepsi iyi sayılır
Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ocak 2020 #3 Zafer doğan dedi: 5 10 FPS için hız aşırtma yapmaya değecegini sanmıyorum ama eski nesil bir Kart sa ihtiyaç varsa olur zaten güncel kartların hepsi iyi sayılır Genişletmek için tıkla... Ekran kartım rx 5700 xt, kartın gücünü sonuna kadar kullanmak istiyordum da o yüzden sordum.
Zafer doğan dedi: 5 10 FPS için hız aşırtma yapmaya değecegini sanmıyorum ama eski nesil bir Kart sa ihtiyaç varsa olur zaten güncel kartların hepsi iyi sayılır Genişletmek için tıkla... Ekran kartım rx 5700 xt, kartın gücünü sonuna kadar kullanmak istiyordum da o yüzden sordum.
Zafer doğan Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 550 Çözümler 1 24 Ocak 2020 #4 Pierry dedi: Ekran kartım rx 5700 xt, kartın gücünü sonuna kadar kullanmak istiyordum da o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Elektronik eşyalar şans işidir kimisi bozulur kimisi bozulmaz %10 %15 hız aşırtma dan bir sıkıntı çıkacağını sanmam
Pierry dedi: Ekran kartım rx 5700 xt, kartın gücünü sonuna kadar kullanmak istiyordum da o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Elektronik eşyalar şans işidir kimisi bozulur kimisi bozulmaz %10 %15 hız aşırtma dan bir sıkıntı çıkacağını sanmam