AMD Radeon CPU Sıcaklığı nasıl gösterilir?

taliscq

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Gördüğünüz gibi bazıları AMD Radeon programından CPU sıcaklığını açabiliyor ama ben açamıyorum. Onu nasıl açabilirim?

Afterburner en iyi seçenektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu program işinizi görecektir.

Bir yıl önce açılmış konu ve tartışılmış ama belki gören olur. Bende de aynı sorun var. İşlemcim ve ekran kartım AMD olmasına rağmen göremiyorum. Kardeşim de aynı şekilde ful AMD setup kullanıyor onda gözüküyor. Belki işlemci modelinden olabilir diye düşünmeye başladım. Ben Ryzen 5 işlemci kullanırken o Ryzen 9 kullanıyor. Sorunu çözebilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Çözebildinmi hocam.

Hayır çözemedim. MSI Center'da sıcaklık gözüküyor ama AMD'nin programda görünmüyor. Oyun içi de takip edemedim ama çok da üzerine düşmedim. Olmayınca saldım.

Ben işlemci değiştirip çözdüm hocam sorunu. R5 5600'e gectim ve cozuldu sorun. Fakat simdi de FPS yerine n/a yaziyor. Birdahaki ekran karti alisimda 50 sene de gecse NVIDIA alacagimi garantiledi bu AMD. Battlefield 1 girdim gecen gun ve uygulamasindan bakınca logosu Farming Simulator 22, ismi Steam: API*** bir şeyler. Tek dogru info dosya yoluydu yani, yazilim var ama olmasa daha iyi. Bir faydasini goremiyoruz AMD kullanicilari olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…