Kerim Aydoğdu Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli 240 GB James Donkey Ekran kartı RX 550 4 GB Anakart Gigabyte b450 MH İşlemci Amd Ryzen 3 3100 Arkadaşlar merhaba. AMD Radeon ile CS 2 de 4:3 kayıt almak istiyorum ama olmuyor yanlarda Black bar var nasıl 4:3 video çekerim?
Arkadaşlar merhaba. AMD Radeon ile CS 2 de 4:3 kayıt almak istiyorum ama olmuyor yanlarda Black bar var nasıl 4:3 video çekerim?
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 741 Çözümler 4 Yer Çanakkale 16 Kasım 2023 #2 Kerim Aydoğdu dedi: Arkadaşlar merhaba. AMD Radeon ile CS 2 de 4:3 kayıt almak istiyorum ama olmuyor yanlarda Black bar var nasıl 4:3 video çekerim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın? Artı 0 Eksi
Kerim Aydoğdu dedi: Arkadaşlar merhaba. AMD Radeon ile CS 2 de 4:3 kayıt almak istiyorum ama olmuyor yanlarda Black bar var nasıl 4:3 video çekerim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın?
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 Kerim Aydoğdu dedi: Arkadaşlar merhaba. AMD Radeon ile CS 2 de 4:3 kayıt almak istiyorum ama olmuyor yanlarda Black bar var nasıl 4:3 video çekerim? Genişletmek için tıkla... Sadece kayıtta mı blackbar var? Artı 0 Eksi
Kerim Aydoğdu dedi: Arkadaşlar merhaba. AMD Radeon ile CS 2 de 4:3 kayıt almak istiyorum ama olmuyor yanlarda Black bar var nasıl 4:3 video çekerim? Genişletmek için tıkla... Sadece kayıtta mı blackbar var?
KS KS Kerim Aydoğdu Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 heraishere dedi: Sadece kayıtta mı blackbar var? Genişletmek için tıkla... evet sadece kaydı aldıktan sonra black bar oluyor. Ama oyunu 4:3 kullanıyorum Artı 0 Eksi
heraishere dedi: Sadece kayıtta mı blackbar var? Genişletmek için tıkla... evet sadece kaydı aldıktan sonra black bar oluyor. Ama oyunu 4:3 kullanıyorum
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 741 Çözümler 4 Yer Çanakkale 16 Kasım 2023 #5 Kerim Aydoğdu dedi: Evet sadece kaydı aldıktan sonra Black bar oluyor. Ama oyunu 4:3 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Normal. Artı 0 Eksi
Kerim Aydoğdu dedi: Evet sadece kaydı aldıktan sonra Black bar oluyor. Ama oyunu 4:3 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Normal.
KS KS Kerim Aydoğdu Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 NAVEAX dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... tabiii NAVEAX dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... tamam ama ben 4:3 kayıt almak istiyorum oyunu olduğu gibi yani Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-11-16 140552.png 1,2 MB · Görüntüleme: 86 Artı 0 Eksi
NAVEAX dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... tabiii NAVEAX dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... tamam ama ben 4:3 kayıt almak istiyorum oyunu olduğu gibi yani
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 741 Çözümler 4 Yer Çanakkale 16 Kasım 2023 #7 Kerim Aydoğdu dedi: Tabiii. Genişletmek için tıkla... Tamam olması gerektiği gibi 16:9 değil işte olmuş. Artı 0 Eksi
Kerim Aydoğdu dedi: Tabiii. Genişletmek için tıkla... Tamam olması gerektiği gibi 16:9 değil işte olmuş.
KS KS Kerim Aydoğdu Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #8 NAVEAX dedi: Tamam olması gerektiği gibi 16:9 değil işte olmuş. Genişletmek için tıkla... kral ben sana anlatamadım mı? Oyunum 4:3 oynuyorum ama ekran kaydı aldığım zaman oyun 16:9 gibi oluyor ve kenarlarda black bar oluyor. Artı 0 Eksi
NAVEAX dedi: Tamam olması gerektiği gibi 16:9 değil işte olmuş. Genişletmek için tıkla... kral ben sana anlatamadım mı? Oyunum 4:3 oynuyorum ama ekran kaydı aldığım zaman oyun 16:9 gibi oluyor ve kenarlarda black bar oluyor.
NAVEAX Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 741 Çözümler 4 Yer Çanakkale 16 Kasım 2023 #9 Kerim Aydoğdu dedi: Kral ben sana anlatamadım mı? Oyunum 4:3 oynuyorum ama ekran kaydı aldığım zaman oyun 16:9 gibi oluyor ve kenarlarda Black bar oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka normal video alıyorsun 4:3 çekiyor o 16:9 gibi oluyor değil mi şimdi sağdan ve soldan sıkıştır biraz videoyu yani çek küçült 4:3 gibi olur yandakiler sadece Windows'un yaptığı doldurma basit. Artı 0 Eksi
Kerim Aydoğdu dedi: Kral ben sana anlatamadım mı? Oyunum 4:3 oynuyorum ama ekran kaydı aldığım zaman oyun 16:9 gibi oluyor ve kenarlarda Black bar oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka normal video alıyorsun 4:3 çekiyor o 16:9 gibi oluyor değil mi şimdi sağdan ve soldan sıkıştır biraz videoyu yani çek küçült 4:3 gibi olur yandakiler sadece Windows'un yaptığı doldurma basit.